Stiri

Lenovo Phab 2 Pro review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Lenovo Phab2 Pro

Lenovo Phab »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 6.4″ IPS capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

In cadrul World Tech din aceasta luna, Lenovo a anuntat oficial un nou device, ce poseda o tehnologie noua. Este vorba despre Lenovo Phab2 Pro, ce are integrat sistemul Tango, dezvoltat si implementat de catre Google. Tango este o tehnologie ce imbunatateste realitatea, suprapunand peste imaginile luate de camera modele 3d ale obiectelor din imagine, ceva asemanator regasindu-se la Google Maps, prin randarea 3D a imaginilor din satelit.

Lenovo Phab 2 Pro »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 6.4″ IPS capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Lenovo Phab 2 Pro

Lenovo Phab2 Pro isi merita numele, ecranul sau avand dimensiunea de 6.4 inci si fiind de tip IPS capacitiv, cu o rezolutie de 1440×2560. Carcasa este realizata majoritar din metal, spre deosebire de Phab 2 sau Phab 2 Plus, ceea ce confera un feel premium si da o senzatie de bine realizat impreuna cu constructia de tip unibody. Hardware-ul acestui terminal il ajuta sa ruleze Tango cu succes, chipsetul Snapdragon 652 avand doua procesoare quad core, si anume un Cortex A-53 de 1.4 GHZ si un Cortex A-72 de 1.8 GHZ. Partea de grafica este sustinuta de un Adreno 510 iar memoria RAM este de 4 GB. Stocarea interna are capacitatea de 64 GB si poate fi extinsa prin intermediul celui de-al doilea slot SIM cu un card microSD pana la 256 GB.

Tango, punctul forte al acestui telefon foloseste doua camere separate, una cu unghi larg de vizualizare pentru imaginile principale, o camera RGB pentru identificarea obiectelor si un senzor infrarosu pentru masurarea distantei si astfel plasarea obiectelor in cadrul 3D. Camera principala are un senzor de 16 megapixeli, autofocus phase detection si senzori de urmarire a miscarii, iar cea de selfie are un senzor de 8 megapixeli si diafragma f/2.2. Bateria este de tip non removable si are capacitatea de 4050 mAh, fiind compatibila Quick Charge.

Dupa spusele producatorului, Lenovo Phab 2 Pro va fi lansat in luna septembrie, data exacta urmand sa fie confirmata. Fiind un flagship, acest device face parte din categoria high-end, iar prin intermediul Tango va porni un nou trend in domeniu. Desi nu este confirmat nimic, ar fi interesanta integrarea unui modul in Tango care sa permita folosirea acestuia impreuna cu un set VR, desi ar trebui niste ochelari compatibili cu dimensiunea telefonului. Nu ramane decat sa asteptam lansarea si sa speram ca acest telefon va multumi utilizatorii.

Lenovo Phab2 Pro »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 6.4″ IPS capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Lenovo Phab2 Pro »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 6.4″ , 16 MP camera, Wi-Fi, GPS.

Summary
Lenovo Phab 2 Pro
Article Name
Lenovo Phab 2 Pro
Description
Lenovo Phab 2 Pro »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 6.4″ IPS capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo