Stiri

Lenovo Legion Slim 7 a fost lansat oficial. Toate detaliile despre noul laptop pentru gaming

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Lenovo Legion Slim 7 a fost lansat oficial. Toate detaliile » Lenovo a lansat laptopul Legion Slim 7 Gaming în India, un laptop dedicat gamerilor care vine cu procesor din seria AMD Ryzen și grafică Nvidia.

Lenovo Legion Slim 7 a fost anunțat oficial. Cât costă noul laptop pentru gaming

Un nou laptop de gaming a fost lansat în India de Lenovo. Acest nou device este numit Legion Slim 7. Laptopul de gaming are un afișaj de 165 Hz și vine cu un procesor AMD Ryzen care este cuplat cu grafică Nvidia GeForce. Pentru o experiență de joc îmbunătățită, brandul oferă și audio Dolby Vision și Nahimic 3D cu acest laptop.

Lenovo Legion Slim 7 are un preț mare, ca mai toate laptopurile pentru gaming. Cei interesați ar trebui sa scoata din buzunare aproximativ 8.600 de lei pentru o singură variantă care va fi disponibilă pentru cumpărare într-o culoare Shadow Black prin site-ul oficial Lenovo, precum și prin magazinele Lenovo Exclusive și toate magazinele online și offline de top din India, începând cu 28 februarie.

Lenovo oferă, de asemenea, acces de trei luni la Xbox Game Pass, care oferă peste 100 de jocuri pentru PC de înaltă calitate. Să vedem însă și ce specificații tehnice aduce noul laptop pentru gaming de la Lenovo.

Specificații Lenovo Legion Slim 7

Lenovo Legion Slim 7 dispune de un ecran IPS anti-reflecție WQHD de 15,6 inchi (2.560 × 1.440 pixeli), cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz și o acoperire de 100% a gamei de culori sRGB. În plus, acceptă și DC Dimming și Dolby Vision. Laptopul este alimentat de un procesor AMD Ryzen 7 5800H, împreună cu grafică Nvidia GeForce RTX 3060 6GB GDDR6. În plus, are și 8 GB RAM DDR4 lipită care are o frecvență de 3.200 MHz, împreună cu 8 GB RAM DDR4 SO-DIMM.

Pentru memorie, primești 1 TB de stocare SSD M.2. Legion Slim 7 are o cameră web de 720p cu un obturator de confidențialitate. Pentru managementul termic, Legion Slim 7 vine cu Legion Coldfront 3.0 cu inteligență artificială (AI) care poate optimiza sistemul pentru jocuri care necesită resurse și permite utilizatorilor să controleze viteza și tensiunea ventilatorului folosind Q-control 4.0.

Legion Slim 7 are o baterie de 71 Whr care este evaluată pentru a oferi aproape opt ore de putere la o singură încărcare. Bateria este, de asemenea, asociată cu o tehnologie Rapid Charge Pro pentru o experiență de încărcare mai rapidă. Laptopul include, de asemenea, o tastatură de dimensiune completă cu iluminare RGB, difuzoare stereo cu suport Harman, care au ieșire audio de 2 W fiecare, împreună cu Nahimic Audio.