Stiri

Lenovo K8 Plus specificatii oficiale conform GeekBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania chineza Lenovo este pregatita sa lanseze in India terminalul Lenovo K8 Note, un dispozitiv disponibil exclusiv pe Amazon sustine anumite site-uri din China. Doar ca inainte de lansarea oficiala a modelului Note, apar iata primele informatii oficiale legate de smartphone-ul Lenovo K8 Plus.

Lenovo K8 Plus specificatii GeekBench

Smartphone-ul a fost „zarit” in baza de date a site-ului GeekBench, astfel ca ne face placere sa aruncam si noi o privire peste specificatiile sale. In listarea de pe GeekBench, Lenovo K8 Plus a obtinut 861 de puncte in testul single-core si 3761 de puncte in testul multi-core.

Conform informatiilor din baza de date a acestui site, Lenovo K8 Plus va beneficia de un procesor puternic de la MediaTek, modelul Helio X20 tactat la frecventa de 1.69 Ghz, deca core. Placa video asociata acestui chipset este GPU Mali T888, iar memoria RAM atinge 3GB.

Lenovo K8 Plus

Conform GeekBench, Lenovo K8 Plus va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat, asa cum Lenovo ne anunta ca toate terminalele sale din acest an vor rula.
In acest context, Lenovo K8 Note care va fi lansat in urmatoarele ora (la momentul redactarii acestui articol informativ) va deveni primul terminal lenovo livrat cu Android 7.1.1 Nougat.

Lenovo ne asigura ca utilizatorii vor beneficia de-acum de o experienta mult mai curata, bucurandu-se de o interfata fara excese de bloatware. Informatiile despre Lenovo K8 Plus se opresc aici pentru ca atat am putut culege din baza de date Geekbench.

Pe de alta parte, Lenovo K8 Note urmeaza sa fie lansat in foarte scurt timp, iar de la acest device ne asteptam la acelasi tip de procesor MediaTek Helio X20, dar cu o frecventa mai mica (1.39 Ghz), precum si la o memorie RAM mai mare (4GB). In testele GeekBench, K8 Note a obtinut 1659 de puncte in single core si 4844 de puncte in multi-core.

Lenovo K8 Plus specificatii cheie

– Android 7.1.1 Nougat
– Procesor deca-core de la MediaTek, 1.69 Ghz
– Memorie RAM: 4GB
– Placa video GPU Mali T888

Vom reveni in scurt timp si cu alte detalii despre Lenovo K8 Plus, precum si cu informatii noi despre modelul Note dupa lansarea sa oficiala din aceasta perioada.

Summary
Lenovo K8 Plus  specificatii oficiale conform GeekBench
Article Name
Lenovo K8 Plus specificatii oficiale conform GeekBench
Description
Primele specificatii ale telefonului Lenovo K8 Plus au aparut in baza de date a site-ul GeekBench. Aruncam impreuna o privire pe ele aici!