Stiri

Lenovo K8 Plus este oficial » pret, specificatii tehnice complete si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

La inceputul lunii august, Lenovo K8 Plus si-a „dezvaluit” specificatiile oficiale in baza de date a site-ului GeekBench. Acum, handset-ul a fost lansat oficial in India si devine al doilea terminal din „gama K” pe 2017 de la Lenovo dupa Lenovo K8 Note. Ce specificatii aduce, aflam in continuare.

Lenovo K8 Plus specificatii oficiale, imagini si pareri

Asadar, Lenovo, adauga un nou membru portofoliului sau, dupa lansarea oficiala a Lenovo K8 Plus in India. Smartphone-ul va fi disponibil pe culori precum negru si auriu si va putea fi achizitionat pentru moment prin intermediul site-ului Flipkart. Pretul oficial de achizitie al Lenovo K8 Plus este de 10,999 rupii indiene, aproximativ 660 de lei. Ce primim la acesti bani?

Lenovo K8 Plus

In primul rand un smartphone cu camera foto duala pe partea din spate, o camera care adopta o combinatie de 13+5 megapixeli. Senzorul principal vine la randu-i cu un senzor Purecel Plus, in timp ce senzorul secundar, utilizabil pentru efect bokeh este un senzor marca Samsung. Partea din fata este dominata de o camera frontala cu rezolutie de 8 megapixeli si deschidere F2.0, cu unghiuri de vizualizare la 84 de grade plus functia beautify mode.

Constructia telefonului este una de tip unibody, cu aluminiu in prim plan. Telefonul se bazeaza pe un ecran de 5.2 inch in diagonala care asigura o rezolutie Full HD, in spera 1920 x 1080 pixeli. Unghiurile de vizualizare ale ecranului ating 178 de grade, iar display-ul este protejat de sticla de protectie Corning Gorilla Glass. Sub capota, Lenovo K8 Plus ascunde un procesor marca MediaTek (Helio P25), un octa-core tactat la frecventa de 2.6 Ghz.

Producatorul a cuplat acest chipset cu 3GB memorie RAM si cu 32 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Memoria nativa a terminalului poate fi extinsa pana la 128 GB prin card dedicat de tip microSD.

Noul Lenovo K8 Plus ruleaza direct din cutie Android 7.1.1 Nougat, dar foarte probabil va fi unul dintre terminalele Lenovo care vor primi update la Android 8.0 Oreo. Autonomia este asigurata de o baterie de 4000 de miliamperi si conform producatorului vom avea pana la 2 zile durabilitate. Senzorul de amprenta este prezent pe partea din spate a terminalului, care suporta de asemenea „experienta” audio Dolby Atmos, pentru un sunet de super calitate.

Pe partea de conectivitate, Lenovo K8 Plus beneficiaza de suport 4G VoLTE, Bluetooth, WiFi, microUSB.

Lenovo K8 specificatii tehnice

Odata cu modelul Lenovo K8 Plus, producatorul lanseaza si terminalul Lenovo K8. Pentru acesta din urma nu avem inca un pret oficial din partea companiei chineze.

Avem in schimb o lista de specificatii atractive care curprinde ecran de 5.2 inch cu rezolutie HD, procesor MediaTek Helio P20 de 2.3 Ghz, camera foto principala de 13 megapixeli si camera foto frontala de 5 megapixeli, baterie de 4000 miliamperi si Android 7.1.1 Nougat ca sistem de operare.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo K8 Plus
Price
RON (aprox) 660