Reviews

Lenovo K6 Enjoy Edition anuntat OFICIAL. Aici ai pret, specificatii tehnice si pareri despre el

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Lenovo K6 Enjoy Edition este cel mai nou smartphone din seria „K6” a producatorului. Device-ul este echipat cu un procesor MediaTek Helio P22 octa-core si are un screen-to-body ratio de 88%. Prezentarea noului device al companiei a fost una destul de inedita, Lenovo acceptand ideea promovarii sale in mediul online si atat.

Specificatii tehnice Lenovo K6 Enjoy Edition via Lenovo

6.22-inch (1520×720 pixels) HD+ 19:9 IPS 2.5D curved glass display
2GHz Octa-Core MediaTek Helio P22 (MT6762) 12nm processor with 650MHz IMG PowerVR GE8320 GPU
4GB RAM, 64GB / 128GB internal memory, expandable memory up to 256GB with microSD
Hybrid Dual SIM (nano + nano / microSD)
Android 9.0 (Pie) with ZUI
12MP rear camera with LED flash, f/2.0 aperture, PDAF, 5MP secondary depth sensor, 8MP telephoto lens
8MP front-facing camera
Fingerprint sensor
Dimensions: 156.4x75x7.99mm, ; Weight:161g
Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS, USB Type-C
3300mAh battery


Pret Lenovo K6 Enjoy Edition

Noul smartphone Lenovo K6 Enjoy Edition va putea fi achizitionat pe culorile negru si albastru, iar pretul sau de plecare este 208 dolari. Telefonul este deja disponibil in zona China si este greu de prognosticat daca va ajunge prea curand in Europa. Din primele informatii, exista mai degraba sanse mici ca Lenovo K6 Enjoy Edition sa fie comercializat si dincolo de granitele Asiei.

Pareri despre Lenovo K6 Enjoy Edition

Ecran: Noul device se bazeaza pe un ecran cu diagonala de 6.22-inch si o rezolutie de 1520 x 720 pixeli. Mai exact, ecranul lui Lenovo K6 Enjoy Edition are o rezolutie HD +. Deasupra sa troneaza sticla curbata 2.5D. Tehnologia din spatele acestui ecran este IPS, iar aspectul sau este unul modern 19:9. Marginea de jos a ecranului este destul de subtire, in timp ce marginile laterale sunt curbate si aproape insesizabile. In partea de sus exista un decupaj de tip waterdrop (picatura). Per total, incluzand raportul excelent dintre ecran si corp, constructia de calitate si detaliile de modernitate incluse de producator, Lenovo K6 Enjoy Edition arata destul de bine.

Procesor si memorie: Sub capota sa, Lenovo a inclus in configuratia modelului K6 Enjoy Edition un procesor octa core de 2.0 Ghz, Helio P22 de la MediaTek (MT6762). Este vorba despre un chipset fabricat pe un proces de 12 nanometri, cuplat cu acceleratorul grafic IMG Power VR GE8320 GPU de 650 MHz. Acest procesor va ajuta terminalul sa ruleze fara probleme cea mai mare parte a jocurilor din Magazin Play. El este de asemenea cuplat cu o memorie RAM de 4GB, in timp ce capacitatea de stocare a dispozitivului ajunge la 64 GB in versiunea mai blanda si 128GB in versiunea mai puternica. Aceasta memorie poate fi extinsa pe ambele versiuni ale telefonului pana la 256 GB.

Sistem de operare: Lenovo K6 Enjoy Edition ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie. Peste sistemul de operare de la Google (cel mai nou dintre ele), Lenovo a aplicat interfata dezvoltata in-house, ZUI. Veti descoperi astfel cateva aplicatii preinstalate, dar care nu vor afecta performanta generala din punct de vedere software a device-ului.

Dotari foto: Pe partea din spate, Lenovo K6 Enjoy Edition are o camera foto duala, compusa dintr-un senzor de imagine principal de 12 megapixeli cu LED Flash si apertura f/2.0 si dintr-un senzor secundar de 5 megapixeli (depth sensor) cu lentile telephoto de 8 megapixeli. Camera frontala are o rezolutie de 8 megapixeli si va ajuta viitorii utilizator sa realizeze selfie-uri decente.

Dimensiuni si alte optiuni: Lenovo K6 Enjoy Edition este un telefon Dual 4G VoLTE, care include tehnologie bluetooth de ultima generatie, GPS si port USB Type C. Cantareste 161 de grame si are o grosime de 7.99 milimetri. Inaltimea sa ajunge la 156 milimetri, iar latimea este de 75 milimetri. In ceea ce priveste autonomia device-ului, Lenovo K6 Enjoy Edition se bazeaza pe o baterie de 3.300 de miliamperi. Producatorul nu precizeaza daca aceasta baterie primeste si tehnologie de incarcare rapida. Citeste aici un review Lenovo K6.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo K6 Enjoy Edition