Stiri

Lenovo K320t specificatii tehnice conform TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Lenovo K320t (2)Modelul Lenovo K320t pare sa fie urmatoarea lansare a producatorului chinez. Device-ul apare deja cu aproape toate specificatiile sale in baza de date a site-ului TENAA.

Specificatii tehnice conform site-ului TENAA pentru Lenovo K320t

Listarea de pe site-ul TENAA a modelului de telefon Lenovo K320t ne dezvaluie faptul ca acest device va avea o grosime de 8.5 milimetri si o latime de 72.5 milimetri. Greutatea sa atinge 153.8 grame, iar din cate se pare, disponibilitatea sa, va include versiuni de culoare precum negru si argintiu. Acest telefon ar putea fi primul handset full screen al companiei, pentru ca din cate se pare va avea o diagonala de 5.7 inch si format 18:9. Conform listarii de pe site-ul TENAA, ecranul telefonului va avea o rezolutie 1440 x 720 pixeli, adica HD +.

Lenovo K320t

Nu se cunoaste exact denumirea chipset-ului care va echipa device-ul, insa Lenovo K320t se baza baza conform listarii TENAA pe un procesor tactat la frecventa de 1.3 Ghz.

Vom avea, totodata, si doua versiuni diferite ale modelului Lenovo K320t dupa cum urmeaza:

  • – K320t cu 2 GB memorie RAM si 16 GB stocare interna
  • – K320t cu 3 GB memorie RAM si 32 GB stocare interna

Ambele modele vehiculate vor beneficia insa si de slot pentru carduri de memorie externa, de tip micro SD, prin care utilziatorul va putea extinde memoria nativa a handset-ului.

Lenovo K320t

Se pare ca Lenovo K320t va rula din fabrica Android 7.0 Nougat si se va baza pe o camera foto frontala, pentru selfie-uri si video-calling de 8 megapixeli. Camera principala va fi in mod cert una duala. Autonomia credem ca va fi una buna, Lenovo K320t bazandu-se pe o baterie puternica de 3000 mAh.

Nu este exclus ca modelul Lenovo K320t sa primeasca o alta denumire. Cel mai probabil, asa se va intampla, insa indiferent de decizia companiei, noi vom reveni cu mai multe informatii si detalii, dupa lansarea oficiala a produsului. Daca sunteti interesati de achizitionarea unor huse Lenovo de calitate pentru telefoanele dumnevoastra, profitati de reducerile noastre din aceasta perioada de iarna.

Summary
Lenovo K320t specificatii tehnice conform TENAA
Article Name
Lenovo K320t specificatii tehnice conform TENAA
Description
Modelul Lenovo K320t al companiei chineze a fost listat in baza de date a site-ului TENAA dezvaluindu-si astfel o mare parte din specificatii
Author
Publisher Name
Catmobile