Reviews

Lenovo A7 detalii oficiale, specificatii tehnice complete, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Lenovo a lansat oficial pe piata modelul Lenovo A7. Este o prima veste buna dinspre brandul chinezesc care si-a intrerupt o perioada activitatea din cauza pandemiei de coronavirus, dar care vine acum, iata, cu un prim device pe care il propune pietelor din Asia, Orientul Mijlociu si Europa. Lenovo A7 nu este un terminal care sa te atraga din punct de vedere al configuratiei, ceea ce naste o a doua certitudine legata de producator. Și anume, aceea ca e cazul ca Lenovo sa incerce sa scoata telefoane (din ce in ce mai des) care sa se poata bata cu Xiaomi, Oppo sau Vivo, brandurile in fata carora a Lenovo a pierdut foarte mult teren in ultima perioada. Dar, sa vorbim despre noul Lenovo A7 cu plusurile si minusurile sale, in cele ce urmeaza.

Pareri, specificatii tehnice si detalii oficiale pentru Lenovo A7

Lenovo a lansat Lenovo A7 în Orientul Mijlociu, fiind ulterior listat în Europa și Africa. Lenovo A7 vine în culori negru și albastru. Cu toate acestea, prețurile și disponibilitatea telefonului Lenovo A7 nu sunt dezvăluite în acest moment.

Ceea ce surprinde la acest terminal este modul in care Lenovo a ales sa-si echipeze noua creatie.

Asadar, chinezii au ales sa echipeze acest terminal cu un procesor made by Unisoc, o companie decenta, dar care nu se poate compara in acest moment nici macar cu MediaTek. Ce sa mai vorbim despre Qualcomm, Samsung sau Kirin. Avem un chipset SC9863A, cuplat cu acceleratorul grafic PowerVR IMG8322 GPU, care atinge o viteza maxima de 1.6 Ghz. Este totusi un octa-core, pe care producatorul l-a cuplat cu o memorie RAM de 2GB, dar care se indreapta mai mult spre zona de eficienta decat spre cea de performanta.

Lenovo A7 are un ecran de 6.07-inch in diagonala, cu decupaj de tip waterdrop, si cu un ratio de 87% conform producatorului. Rezolutia acestui ecran nu ne este momentan dezvaluita, dar conform unui raport al celor de la Google Play Console, care a iesit la suprafata luna trecuta, ea ar ajunge la 1560 x 720 pixeli, adica niste cifre care ”s-ar traduce” cumva printr-un fel de HD+. Densitatea pixelilor mi se pare in schimb buna pentru acest ecran: 320 pixeli per inch, scrie presa din China.

Noul model, Lenovo A7, ruleaza din fabrica Android 9 Pie OS, si are scannerul de amprente undeva pe partea din spate a device-ului.

Producatorul sustine ca bateria de 4.000 de miliamperi de pe Lenovo A7 asigura pana la 10 ore de playback audio continuu, pana la o zi si jumatate de convorbiri, pana la 416 ore de autonomie in standby si pana la 84 de ore de muzică suportata in continuu.

La capitolul foto, Lenovo A7 este echipat cu o camera duala pe spate, care ofera o combinatie de 13 megapixeli pe lentila principala si de 2 megapixeli pe lentila secundara. In ceea ce priveste selfie-urile si serviciile de videocalling, Lenovo A7 mizeaza pe o camera foto de 5 megapixeli, deja foarte rar intalnita in domeniu, pe telefoanele moderne lansate in acest an.

Camera foto acceptă recunoașterea inteligentă a scenelor AI, poate identifica 12 tipuri de scene și ajustează automat parametrii camerei în funcție de rezultatele recunoașterii scenei, permițând utilizatorilor să facă mai multe fotografii bune.

Etichete:

Lenovo A7