Reviews

Lenovo A6010 review, pret de vanzare si pareri legate de el

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo A6010 este un terminal bogat in culori si cu o rezolutie clara, accesibil utilizatorilor din Romania la un pret destul de rezonabil. Daca vrei detalii despre Lenovo A6010 pret, arunca o privire peste acest articol unde vei mai gasi informatii utile despre Lenovo A6010 review si o serie de pareri legate de acest smartphone dupa primele teste efectuate pe el.

Lenovo A6010 review

Smartphone-ul propus de Lenovo este animat de un procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip Quad-Core, tactat la 1.2 Ghz pe ARM Cortex A-53. Terminalul se bazeaza pe o memorie RAM de 1GB si pe alti 8 GB in ceea ce priveste spatiul de stocare. Acceleratorul grafic Adreno 306 contribuie la calitatea pe care telefonul o ofera utilizatorului, in timp ce ecranul IPS de 5 inch cu rezolutie 1280×720 te asigura ca toate videoclipurile, imaginile si jocurile vor parea cat mai clare si mai vii. Dual sim-ul este compatibil 4 G pentru 2600mHz in banda 38 si are un sistem dual de camere foto dintre care cea principala atinge 8 megapixeli, iar camera secundara doar 2 megapixeli. Bateria sa are o capacitate de 2300 mAh si o buna autonomie, sustine Lenovo pe site-ul sau oficial.

…. vezi Huse Lenovo_A6010 / A6010 Plus

Lenovo A6010 pret si pareri

Primul lucru care mi-a atras atentia in privinta smartphone-ului Lenovo A6010 este faptul ca terminalul este unul extrem de usor. Aproape ca nici nu il simti in buzunar, iar felul in care poate fi manevrat este unul extrem de lejer si confortabil. Pentru un terminal cu ecran de 5 inch este o performanta faptul ca Lenovo A6010 cantareste doar 128 de grame si masoara 8.2 milimetri grosime. Impactul estetic puternic este un mare plus pentru Lenovo A6010, iar gradul de atractivitate creste inca de la prima vedere.

Procesorul Qualcomm Snapdragon de 1.2 Ghz pe 64 de biti este unul destul de decent si se incadreaza in pretul de vanzare al telefonului. Ceea ce as vrea sa remarc insa si cred ca merita remarcat este sistemul de sunet pe care Lenovo A6010 il propune utilizatorului. O experienta intensa si clara oferita de tehnologia Dolby Atmos, care mie personal imi place. Pasionatii de muzica pot alatura niste casti sa le zicem rezonabile si vor beneficia de o calitate mai mult decat decenta a sunetului prin intermediul acestui telefon.

…. va recomandam Casti In-Ear

Evident, Lenovo a inclus o serie de aplicatii pre-instalate care nu-si au rostul si raman la fel de iritante. Dezinstalati-le sau dezactivati-le pentru a face viata telefonului (si implicit a dumneavoastra) mai usoara. Nu-mi place prea tare meniul default de la Lenovo (vezi si alte modele Lenovo), dar telefonul are capacitatea sa suporte cam orice launcher din magazin play, ceea ce ii va schimba complet aspectul. La capitolul autonomie a bateriei, pot spune ca veti incheia ziua cu un procent de 15% in medie, asta daca sunteti un utilizator sa zicem hardcore. Jocurile pot fi rulate cu usurinta daca nu sunt extrem de solicitante, dar chiar si la cele mai putin solicitante se observa anumite urme de lag. Revenind la baterie, pentru o mai buna performanta, recomand dezactivarea datelor mobile si a retelei wi-fi pentru momentele in care nu aveti nevoie de ele. Semnalul are aceleasi probleme. Am testat in paralel un Lenovo S60 si din pacate, ambele telefoane prezinta astfel de probleme in special in spatiile inchise, nu si in aer liber. Camerele foto in schimb imi plac. Asta in conditiile in care nu prea ai ce asteptari sa ai de la camera frontala, dar as vrea sa mentionez ca pare sa aiba o calitate superioara altor device-uri care sunt sustinute de 2 respectiv 8 megapixeli.

Lenovo A6010 review, pret de vanzare si pareri legate de el

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 8 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo A6010