Stiri

LeEco Pro 3 – telefonul cu cel mai bun punctaj benchmark AnTuTu

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

LeEco Pro 3 – telefonul cu cel mai bun punctaj benchmark AnTuTu

»» Android smartphone » Display 5.7″ IPS LCD capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

LeEco (Leshi Internet Information and Technology) este in acest moment una dintre cele mai mari companii chineze online in ceea ce priveste productia video. De curand, compania a intrat puternic si pe piata smartphone, dupa lansarea modelului Le 1 cu procesor MediaTek Helio x10 2.0 continuand sa produca o serie de telefoane care nu au avut dimensiuni ale display-ului mai mici de 5.5″. Recent a fost confirmata aparitia unuia dintre cele mai puternice smartphone ale anului 2016: LeEco Pro 3, un telefon cu un punctaj fantastic la testul de benchmark AnTuTu (record: 163.546 puncte).

LeEco Pro 3 - telefonul cu cel mai bun punctaj benchmark AnTuTu

Mai mult insa decat atat, conform unor speculatii lansate recent pe piata chineza, smartphone-ul LeEco Pro 3 va beneficia de o baterie senzationala de 5000 mAh! In ciuda acestui detaliu extrem de picant, LeEco Pro 3 va avea doar 7 milimetri grosime, ceea ce sunt cu adevarat impresionant tinand cont de dimensiunea si puterea bateriei. Se pare ca telefonul va rula pe Android 6.0.1 Marshmallow si va ingloba tehnologii de ultima generatie precum si componente hardware de top. Procesorul Quad Core Qualcomm Snapdragon 821 este cel mai bun exemplu in acest sens, in timp ce cei 64 GB spatiu de stocare suna extrem de tentant pentru utilizatori. In plus 6GB Ram memorie interna si camera foto principala de 16 megapixeli contureaza un peisaj hi-tech cu adevarat captivant. Smartphone-ul LeEco Pro 3 va beneficia bineinteles si de o camera frontala, care depaseste se pare asteptarile specialistilor. Primele speculatii vorbeau despre o camera frontala de 5 megapixeli, dar recent s-a aflat ca LeEco Pro 3 va beneficia de o camera frontala de 8 megapixeli.

Cu un design extrem de placut si cu un nivel al performantelor extraordinar, LeEco Pro 3 se anunta un smartphone cu adevarat de urmarit. Nu s-a confirmat inca nimic in ceea ce priveste ecranul telefonului, dar dupa toate probabilitatile LeEco Pro 3 nu va avea un ecran mai mic de 5.5 inchi, asa cum ne-a obisnuit deja compania producatoare. In plus, aproape sigur, ecranul va suporta rezoluii Quad-HD. Pretul cu care telefonul este asteptat sa fie comercializat se ridica undeva la 400 de dolari. Daca varianta celor 8 GB de RAM se va demonstra reala, nu este deloc exclus ca smartphone-ul LeEco Pro 3 sa coste chiar si mai mult Lansarea oficiala a fost amanata pentru mijlocul lunii septembrie. Mai exact, in data de 21 septembrie Leshi Internet Information and Technology a programat un eveniment in care, in lipsa unei confirmari oficiale, se pare ca noul LeEco Pro 3 va fi starul petrecerii.

LeEco Pro 3 - telefonul cu cel mai bun punctaj benchmark AnTuTu

Summary
Review Date
Reviewed Item
LeEco Pro 3
Author Rating
51star1star1star1star1star