Reviews, Stiri

LeEco Le Pro 3 Elite Edition lansat oficial: primele impresii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LeEco Le Pro 3 Elite Edition lansat oficial: primele impresii 4LeEco Le Pro 3 Elite Edition este un device pe care compania chineza LeEco l-a lansat in urma cu putin timp. Terminalul se vrea a fi continuatorul item-ului LeEco Le Pro 3, unul dintre telefoanele cu cele mai bune punctaje in benchmark AnTuTu in 2016. Versiunea LeEco Le Pro 3 Elite Edition este insa una mai putin spectaculoasa anunta specialistii, chiar daca are la baza un procesor remarcabil.

LeEco Le Pro 3 Elite Edition primele impresii

Fara indoiala, LeEco (Leshi Internet Information and Technology) este in acest moment una dintre cele mai mari companii chineze online in ceea ce priveste productia video.

Lansarea LeEco Le Pro 3 Elite Edition era anuntata de ceva vreme de catre compania asiatica si nu multa lume se astepta ca acest terminal sa depaseasca valoric calitatea excelentului LeEco Le Pro 3. Ei bine, noul item nici nu o face, pentru ca din destule puncte de vedere semnificative, el este inferior editiei precedente.

LeEco Le Pro 3 Elite Edition lansat oficial: primele impresii 2

Cu o configuratie hardware similara cu cea a predecesorului sau, LeEco Le Pro 3 Elite Edition are inainte de toate un prim mare minus. Este vorba despre procesorul sau, terminalul bazandu-si performantele pe un quad-core mai slab decat cel al LeEco Le Pro 3. Mai exact, LeEco Le Pro 3 Elite Edition ascunde un procesor quad-core de la Qualcomm, Snapdragon 820 tactat la 2.15 Ghz, in timp ce predecesorul sau foloseste tot un procesor quad-core de la Qualcomm, dar un Snapdragon 821 tactat la 2.35 Ghz. Si la capitolul acumulator, LeEco Le Pro 3 Elite Edition pare usor in spatele celuilalt terminal, pentru ca el adaposteste o baterie de numai 4070 mAh, in timp ce versiunea de anul trecut a smartphone-ului are o baterie cu capacitate de 5000 mAh. Noul item are totusi sprijinul functiei Quick Charge de la Qualcomm, care il ajuta sa se incarce in timp record.

In rest, totul pare similar, de la design, pana la restul configuratiei hardware. LeEco Le Pro 3 Elite Edition are un display de tip Full HD echipat cu sticla curbata 2.5 D si diagonala de 5.5 inch. Phablet-ul ruleaza de asemenea Android 6.0 Marshmallow la fel ca si generatia precedenta, fiind ajutat de impactul puternic pe care il asigura interfata grafica EUI 5.8. In spatele sau sta o memorie de 4GB RAM si un spatiu de stocare interna de 32 GB (versiunea standard a telefonului beneficia de asemenea de un plus, pentru ca spatiul de stocare era de 64 GB, unul extrem de tentant pentru utilizatori). Din pacate, LeEco Le Pro 3 Elite Edition nu beneficiaza de slot pentru carduri de tip microSD, astfel ca aceasta capacitate de stocare nativa nu poate fi extinsa. Placa video incorporata in LeEco Le Pro 3 Elite Edition este un Adreno 530, iar sistemul de camere se bazeaza pe o camera principala cu senzor de imagine Sony de 16 megapixeli si o alta frontala pentru selfie-uri cu senzor de imagine de 8 megapixeli si lentile wide de 77 grade.

LeEco Le Pro 3 Elite Edition lansat oficial: primele impresii

Din primele informatii culese, LeEco Le Pro 3 Elite Edition pare sa aiba un sistem audio foarte bun, terminalul fiind echipat cu boxe stereo cu tehnologie Dolby Atmos. In schimb, smartphone-ul nu are iesire jack audio de 3.5 milimetri. In ceea ce priveste pretul de vanzare pentru care LeEco Le Pro 3 Elite Edition poate fi achizitionat online, China Today il plaseaza la 246 de dolari, o suma mai mica decat cea a variantei standar, LeEco Le Pro 3.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
LeEco
Product Name
LeEco Le Pro 3 Elite Edition
Price
$ 246