Reviews

Leagoo Z5 LTE un dual sim 4G cu pret sub 300 de lei

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

De foarte multe ori in prezentarile noastre am amintit faptul ca cei de la Leagoo sunt o companie care propune telefoane pentru toate gusturile si toate buzunarele. Producatorul care si-a asociat imaginea cu unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din Anglia (Tottenham Hotspur) a lansat in septembrie Leagoo S8 si in octombrie Leagoo S8 PRO, doua handset-uri spectaculoase, cu ecrane in format 18:9 si specificatii foarte, foarte atractive.

Dar, Leagoo este totodata producatorul care lanseaza si telefoane extrem de accesibile oricarui buzunar, categorie din care face Leagoo Z5 LTE, un dual SIM 4G cu specificatii modeste, dar suficient de decente pentru a indeplini task-urile zilnice ale oricarui utilizator interesat sa aiba un telefon mobil. Detalii despre Leagoo Z5 LTE aflam in cele ce urmeaza.

Leagoo Z5 LTE caracteristici generale

Smartphone-ul Leagoo Z5 LTE este un dual SIM capabil de conectivitate 4G (FDD-LTE: 2100/1800/2600/900/800(B1/3/7/8/20). Terminalul „simte” fara probleme insa atat 2G (GSM: 850, 900, 1800, 1900 MHz (B5, B8, B3, B2), cat si 3G (WCDMA: 850, 900, 2100 MHz (B8, B1). Este echipat cu senzori de gravitate si proximitate si vine intr-o cutie eleganta, alaturi de un manual de utilizare, un incarcator, o husa si o folie de protectie, cablu USB si casti audio. Telefonul are o gorsime de 8.9 milimetri, ceea ce subliniaza ca n-ar fi tocmai un device foarte subtire.

Leagoo Z5 LTE specificatii tehnice

Device-ul nu impresioneaza profund la capitolul configuratie interna, dar este destul de greu sa o faca la pretul afisat de retaileri. Si totusi, ofera cam tot ceea ce este necesar pentru o experienta zilnica mai mult decat decenta.

Leagoo Z5 LTE (4)

Nu va asteptati la minuni de la display-ul FWVGA LCD cu rezolutie 854 x 480 pixeli. Acesti ecran are o diagonala de 5 inch, care pare absolut suficienta pentru ceea ce poate cauta un virtual utilizator Leagoo Z5 LTE de la device. El produce o densitate a pixelilor de 196 pixeli per inch. 71.8 milimetri latime are terminalul si 143.8 milimetri inaltime, semn ca nu este un telefon foarte inalt, dar nici prea lat. Mi se pare potrivit si cred ca poate fi manevrat fara probleme cu o singura mana. In plus, Leagoo Z5 LTE cantareste doar 147,8 grame, desi este un smartphone realmente usor.

Din pacate, device-ul ruleaza doar Android 6.0 Marshmallow, ceea ce este un pas (teoretic) in spate pentru 2017. Dar sistemul este foarte bine optimizat si ajuta mult dispozitivul. Sub capota, Z5 LTE ascunde un procesor quad-core tactat la frecventa de 1.3 Ghz, destul de util pentru nivelul de performanta vizat de telefon. 1GB memorie RAM si 8 GB pentru stocarea de date asigura acest terminal, care beneficiaza de optiunea de extindere a memoriei native pana la 32 GB datorita portului microSD.

Leagoo Z5 LTE (3)

In materie de conectivitate, device-ul propune tehnologie bluetooth 4.0 si tehnologie wireless Wi-Fi 802.11 b/g/n. Avem port microUSB si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Dotarile foto exista! Cel putin pe hartie, Leagoo Z5 LTE se prezinta cu o camera principala de 5 megapixeli si cu un selfie cam de 2 megapixeli. Camera principala a device-ului poate inregistra in schimb video la format Full HD si integreaza un blitz decent. Camera principala are o diafragma f/2.4, in timp ce camera secundara beneficiaza de diafragma f/2.8. Evident, argumente destul de putin „solide”.

Leagoo Z5 LTE (2)

Smartphone-ul primeste autonomie datorita unui acumulator de 2300 miliamperi Li-Ion. Nu este cel mai puternic acumulator pe care Leagoo il putea atasa unui astfel de device, dar se presupune ca-si va face destul de bine treaba. Dual-SIM-ul poate incorpora un card sim standard si unul de tip micro.

Leagoo ZT LTE pret in Romania

Smartphone-ul dual sim nu ofera optiuni foarte atractive pentru anul de gratie 2017, dar poate fi o varianta destul de interesanta pentru cineva care nu si-a propus sa investeasca mult bani intr-un telefon. Telefonul poate fi achizitionat de pe site-ul eMag pentru doar 277.81 RON, iar ca bonus, veti primi un dispozitiv de localizare chei de la Media-Tech.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
LEAGOO
Product Name
Leagoo Z5 LTE
Price
RON 277.81