Reviews, Stiri

Leagoo T5 Tottenham Limited Edition review: pret, specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Leagoo T5 Tottenham Limited EditionCei de la Leagoo au lansat recent pe piata doua terminale foarte atractive cu specificatii puternice si ecrane Full Screen (bezel-less) 18:9: Leagoo S8 si Leagoo S8 Pro. Acestea sunt doar doua dintre efectele loviturii puternice de imagine pe care micul producator a dat-o prin asocierea cu un club important din prima liga engleza de fotbal, Tottenham Hotspur.

Aflata intr-o intensa campanie de PR, compania Leagoo n-a ratat sansa de a-si personaliza smartphone-ul Leagoo T5 cu insemnele clubului britanic. Noul Leagoo T5 se vinde acum ca Leagoo T5 Tottenham Limited Edition. Este al doilea producator de pe piata chineza care asociaza numele unuia dintre telefoanele sale cu o echipa puternica de fotbal din Europa, dupa ce Oppo a lansat pe piata Oppo R11 FC Barcelona Edition.

Tottenham Hotspur este una dintre cele mai importante echipe de fotbal din Albion. Gruparea londoneza are o bazin urias de suporteri atat in Anglia, cat si dincolo de granitele Angliei, fiind considerat unul dintre cele mai iubite 25 de cluburi din Europa.

Chinezii iubesc fotbalul si-l iubesc ca ardoare. Investitiile masive din Chinese Super League precum si agresivitatea financiara cu care miliardarii chinezi au pus stapanire pe fotbalul european are numeroase efecte inclusiv pentru cei care iubesc telefoanele mobile.

Leagoo T5 Tottenham Limited Edition (2)

Iar Leagoo a simtit asta foarte usor. Punguta cu bani, era acolo, la indemana, astfel ca producatorul nu trebuia decat sa-si „intinda” mana pentru a o desface. Iar Leagoo a semnat un parteneriat cu Tottenham prin care a devenit sponsor al gruparii de pe White Hart Lane. Prin urmare, unul dintre primele efecte a fost personalizarea terminalului Leagoo T5, un flagship cu sistem dual de camere si ecran Full HD despre care am scris si noi in urma cu mai bine de trei luni.

Marele avantaj? Leagoo T5 Tottenham Limited Edition se adreseaza acum direct bazinului impresionant de fani ai echipei engleze si are, evident, un pret mic de achizitie. Editia este limitata si ii vizeaza aproape in exclusivitate pe cei care meci de meci canta „When the Spurs go marching in”.

? Ready to go #COYS #THFC

A post shared by Tottenham Hotspur (@spursofficial) on

Leagoo T5 Tottenham Limited Edition review si specificatii tehnice

Echipat cu o camera foto duala (senzor Sony de 15 megapixeli si senzor OV de megapixeli) pe partea din spate, Leagoo T5 Tottenham Limited Edition este un device axat pe aspect si compartimentul foto. Avem o apertura F2.0 excelenta pe camera principala, care face ca device-ul sa functioneze perfect si in conditii de luminozitate scazuta.

Nu lipsesc efectele bokeh, un mod special portret si functii importante precum Binocular Stereo Vision sau Depth Learning Algorithm. Camera frontala este foarte potrivita pentru selfie-uri de calitate datorita senzorului de 13 megapixeli si aperturii excelente F2.0. Ambele camere au lentile 5P si unghiuri excelente de vizualizare.

Leagoo T5 Tottenham Limited Edition (3)

Leagoo T5 a fost considerat in momentul lansarii un flagship. La fel ca si versiunea de baza, Leagoo T5 Tottenham Limited Editionvine cu placa video Mali T860 GPU si memorie RAM de 4GB. Chipsetul care motorizeaza telefonul este modelul MediaTek MTK6750T, capabil sa asigure o performanta stabila, un consum redus de energie si viteza.

Design-ul telefonului este unul superb! Avem o constructie din metal unibody, margini rotunjite, ecran aspectuos si insertiile clubului Tottenham care parca dau si mai multa personalitate acestui device. Grosimea telefonului este de doar 7.9 milimetri.

Leagoo T5 Tottenham Limited Edition (4)

Panelul frontal are o diagonala de 5.5 inch FHD Sharp, un IPS care asigura unghiuri de vizualizare largi de pana la 178 de grade. Ecranul este protejat de sticla curbata 2.5D si are o densitate a pixelilor de 400 pixeli per inch. Rata de contrast atinge 1500:1, iar rezolutia este Full HD (in speta, 1920 x 1080 pixeli).

Nu in ultimul rand, remarcabila pe acest device este bateria de 3000 de miliamperi care garanteaza conform producatorului autonomie de pana la 20 de ore in convorbiri, 10 ore in standby, 8 ore de video playback continuu si pana la 36 de ore de utilizare normala.

Bateria Leagoo T5 Tottenham Limited Edition beneficiaza si de tehnologie de incarcare rapida. Device-ul „vede” reteaua 4G VoLTE si are capacitatea de viteze de pana la 300 Mbps in download. Senzorul de amprente este capabil sa deblocheze telefonul in 0.1 secunde!

Leagoo T5 Tottenham Limited Edition (5)

Phablet-ul ruleaza Android 7.0 Nougat customizat cu Leagoo OS 2.0 si are o capacitate de stocare de 64 GB. Pretul de achizitie al acestui telefon atinge in acest moment 299,99$. Sa trecem asadar in revista cele mai importante specificatii ale Leagoo T5 Tottenham Limited Edition:

  • 5.5″ Sharp FHD cu sticla curbata 2.5D si protectie Gorilla Glass 4
  • MT6750T 8-procesor octa-core
  • Memorie RAM/ROM 4GB/64GB
  • Sony 13MP + OV 5MP camera principala duala
  • OV 13MP camera frontala (selfie cam)
  • LG 3000mAH baterie cu tehnologie de incarcare rapida
  • LEAGOO OS 2.0 ( bazat pe Android 7.0)
  • 0.1 deblocare rapida, 4 in 1 front-mounted fingerprint ID
  • Retail Price: $299.99
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
LEAGOO
Product Name
Leagoo T5 Tottenham Limited Edition
Price
$ 299,99