Reviews, Stiri

Leagoo Shark 5000 phablet entry-level cu acumulator de 5000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Leagoo Shark 5000, phablet cu configuratie entry-level,continua lista terminalelor ieftine pe care blogul nostru vi le prezinta in aceste zile. Shark 5000 este al doilea item de tip phablet al companiei Leagoo pe care il prezentam, dupa ce foarte recent ati putut citi pe site-ul nostru si detalii despre Leagoo M8, un alt phablet entry-level al aceleiasi companii.

Leagoo Shark 5000 primele impresii

Terminalul Leagoo Shark 5000 nu se poate remarca la foarte multe capitole, dar are totusi un avantaj important. Spre deosebire de Leagoo M8 care vine cu un acumulator de 3500 mAh, acest phablet de buget al companiei Leagoo asigura utilizatorilor un acumulator impresionant cu o capacitate de 5000 mAh. De altfel, acesta este argumentul principal cu care Shark 5000 este menit sa impresioneze, pentru ca restul configuratiei sale nu se poate numi spectaculoasa.

Citeste si: Leagoo M8 review si pret pentru un phablet de buget interesant

Bateria de 5000 mAh in schimb da! De altfel, parte a denumirii oficiale a device-ului vine de la cea mai importanta specificatie a sa. Acumulatorul Leagoo Shark 5000 are o autonomie de 500 de ore in standby si de 20 de ore in ceea ce priveste convorbirile telefonice. Suna bine, nu? Adaugati si cele peste 13 ore pe care fisa postului le prevede atunci cand vine vorba despre navigarea pe net in varianta 3G si vom descoperi impreuna o reteta cat se poate de interesanta. Mai mult decat atat, un detaliu cat se poate de remarcabil al Leagoo Shark 5000 este legat de functia OTG.

Leagoo Shark 5000

Prin intermediul ei, smartphone-ul de tip phablet devine Power Bank, adica va poate ajuta sa va incarcati alte gadget-uri pe care le aveti prin casa. Continuand insa prezentarea acumulatorului Leagoo Shark 5000 , mai trebuie sa mentionam ca acesta asigura si 122 de ore auditie plus alte 8 ore video la rezolutie HD. In plus, bateriei nu-i lipseste tehnologia Quick Charge, menita sa o incarce intr-un timp mult mai scurt. Ca prima impresie personala, un phablet care are o configuratie hardware modesta, dar o baterie atat de „descurcareata” suna bine, in special daca-l vei folosi pentru menirea sa-i zicem obisnuita a unui phablet entry-level. Desigur, vei fi privat de calitate in cazul in care doresti sa joci anumite jocuri solicitante, dar nu e cazul sa te gandesti la Leagoo Shark 5000 daca esti un gamer super pasionat.

Leagoo Shark 5000 (2)

Leagoo Shark 5000 are display HD cu diagonala de 5.5 inch si o densitate a pixelilor cifrata la 267 pixeli per inch. Nu beneficiaza din pacate de conectivitate 4G, ceea ce pare un ecart insurmontabil din punct de vedere tehnologic. Are in spate un procesor de 1.3 Ghz quad – core de la MediaTek MT6580 si o placa video decenta, Mali T400.

Alaturi de aceste specificatii gasim si 2 GB RAM in varianta DDR3, precum si o memorie nativa de 16GB. La capitolul stocare exista totusi si un plus important, pentru ca phabletul suporta carduri de tip MicroSD. Smartphone-ul Leagoo Shark 5000 este dual SIM, imbraca o carcasa cat se poate de eleganta si are doua camere foto: una principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli si o a doua frontala cu senzor de imagine de 8 megapixeli. Surprinzator de bine sta totusi la acest capitol phabletul Leagoo Shark 5000 , un terminal care ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alaturi de platforma Leagoo OS 2.0.

Leagoo Shark 5000 (4)

Phabletul Leagoo Shark 5000 urmeaza sa fie lansat oficial in perioada urmatoare, astfel ca vom reveni si noi cu detalii despre pretul sau de achizitie si diponibilitatea sa in Europa. Mai multe informatii despre Shark 500 puteti gasi pe site-ul oficial al companiei, Leagoo.com.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo Shark 5000