Stiri

Leagoo S9, clona de iPhone X, de trei ori mai ieftina!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa Leagoo S8 si Leagoo S8 Pro, primele telefoane din istoria companiei cu ecran 18:9, compania Leagoo, partener oficial al echipei Tottenham Hotspur din Premier League, pregateste lansarea pentru debutul anului viitor al unei clone de iPhone X. Foarte probabil, viitorul terminal Leagoo S9, va fi prima clona de acest gen de pe piata si va costa de trei ori mai putin decat originalul de la Apple. Conform primelor informatii culese de pe piata chineza, Leagoo S9 va avea un pret de achizitie de 300 de dolari!

Leagoo S9 aspect si specificatii tehnice posibile

La prima vedere, Leagoo S9 va arata aproape la fel ca iPhone X. Evident ca, analizand in detaliu „clona”, vei realiza ca similaritatile nu sunt chiar atat de evidente si de multe. Cu toate astea, Leagoo S9 se anunta un handset foarte atractiv atat ca aspect, cat si ca specificatii tehnice sau pret.

Pe Leagoo S9 vom avea un setup foto dual similar cu cel de pe iPhone X, insa in cazul telefonului din China, senzorul de amprente va fi pozitionat pe partea din spate. Toate cele trei butoane fizice le vom regasi in partea dreapta, in timp ce marginea inferioara a dispozitivului este vizibil mai groasa decat cea de pe iPhone X.

Leagoo S9

Leagoo S9

Conform publicatiei China Daily News, smartphone-ul Leagoo S9 va fi un telefon de tip mid-range. El se va baza pe un procesor de la MediaTek, care cel mai probabil va fi viitorul P40. In schimb, remarcam faptul ca Leagoo S9 vine cu o memorie RAM dubla fata de iPhone X. Terminalul „made in China” va fi sustinut de o memorie de 6 GB RAM cu 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Din punct de vedere tehnic, al memoriei generale a telefonului, S9 de la Leagoo dubleaza capacitatea si nivelul de performanta al Apple iPhone X. Cel putin pe hartie, acest device va fi mai puternic la acest capitol.

Cei doi senzori de pe spate vor avea se pare 16 megapixeli fiecare, in timp ce display-ul telefonului se apropie de 6-inch. Leagoo S9 va avea un ecran AMOLED, a carui rezolutie va fi cel mai probabil Full HD sau Full HD + in timp ce diagonala va fi una de 5.86″.

Leagoo S9 (2)

Imagini cu Leagoo S9 au aparut deja in presa, dar momentan, acestea sunt informatiile pe care le avem despre clona de iPhone X care va costa, asa cum precizam inca din startul articolului, de trei ori mai putin decat iPhone X. Fara indoiala, Leagoo S8 va rula o versiune buna de Android, probabil chiar Android 8.0 Oreo.

Modelul va fi destinat sectorului mid-range si la aceste specificatii tehnice are un pret bun de achizitie. In plus, cei care nu-si pot permite sau nu doresc sa investeasca o suma atat de mare intr-un terminal Apple asa cum este iPhone X, cu toate ca il admira sau le place conceptul, se vor putea indrepta catre acest handset al companiei Leagoo.

Summary
Article Name
Leagoo S9, clona de iPhone X, de trei ori mai ieftina!
Description
Cei de la Leagoo pregatesc o clona de iPhone X care va fi de trei ori mai accesibila. Detalii despre Leagoo S9 si specificatiile sale, aici
Author
Publisher Name
Catmobile