Reviews, Stiri

LEAGOO S8 PRO cu ecran 18:9 si procesor Helio P25 de 2.6 Ghz » pret, pareri, specificatii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Este o clona, dar are fara dubiu, potential de best-buy. LEAGOO S8 PRO a fost lansat oficial la Shenzen in China si este fratele ceva mai mare al terminalului Leagoo S8 despre care am scris si noi in urma cu o saptamana.

Producatorul chinez, noul partener al echipei de fotbal din Premier League, Tottenham Hotspur, continua sa caute device-ul prin care poate face saltul catre categoria elita. Nu cred ca acest pas va veni prea curand, insa LEAGOO S8 PRO este intr-adevar un handset captivant prin aspect, specificatii si pret.

LEAGOO S8 PRO specificatii tehnice, primele impresii, disponibilitate

Daca priveste cele doua terminale Leagoo din gama S8, descoperi fara indoiala aspectul futuristic si spectaculos al varfului de gama de la Samsung. LEAGOO S8 PRO este o „clona” de Galaxy S8, fara aceeasi calitate in constructie si fara capacitatea ergonomica formidabila a flagshipului sud-coreenilor. Dar…in acelasi timp…LEAGOO S8 PRO este impresionant!

Arata magnific pentru un telefon care costa de trei ori mai putin decat S8-ul celor de la Samsung si aduna cateva specificatii remarcabile. Pentru moment, terminalul este disponibil pe site-ul Aliexpress.com pentru suma de 263 $, dar chiar si daca nu veti profita de oferta de moment, device-ul va costa 299$ mai tarziu. Adica putin peste 1100 de lei, un pret mai mult decat just pentru un device care are urmatoarea configuratie!

Leagoo S8 Pro

Primul si cel mai important probabil detaliu de pe LEAGOO S8 PRO este ecranul IPS LCD marca Sharp, ecran Full Screen (bezel-less) cu diagonala de 5 inch si format 18:9. Rezolutia sa este Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli. Ecranul beneficiaza de multitouch in 10 puncte si de protectie Corning Gorilla Glass 3.

Sub capota, noul LEAGOO S8 PRO ascunde un procesor octa-core Helio P25 de la MediaTek, chipset tactat la frecventa de 2.6 Ghz, cuplat cu acceleratorul grafic Mali T880MP2 de 900 Mhz. Impresionanta aceasta configuratie, mai ales ca aflam ca Leagoo a asociat-o cu 6 GB memorie RAM si cu 64 GB de stocare interna (extensibila pana la 256 GB). Parca incepe sa arate ca merita investitia de 1100 de lei, nu-i asa?

Dar, aspectele pozitive nu se opresc aici. LEAGOO S8 PRO ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, beneficiaza de conectivitate 4G Lte Cat, are senzor de amprente pe partea din spate si un acumulator built in cu o capacitate de 3050 miliamperi plus tehnologie Quick Charge. Teoretic, 50 de procente din capacitatea bateriei ar trebui sa le ai in aproximativ 30 de minute. Ceea ce ar fi remarcabil, cu adevarat.

Compartimentul foto este bine pregatit de LEAGOO. Camera frontala este (culmea) marca Samsung si are o rezolutie de 13 megapixeli. Destul de oportuna rezolutia pentru orice fel de video calling sau pentru cele mai delicate si reusite selfie-uri. Camera principala este duala, dar numai senzorul inferior este marca Samsung. Avem o camera pe spate de 13+5 megapixeli, cu mentiunea ca senzorul de baza este Omnivision. Nu lipsesc autofocus-ul si nici capacitatea de filmare la rezolutie Full HD.

Acumulatorul de tip built in se poate incarca prin portu microUSB 2.0, in timp ce LEAGOO S8 PRO ne ofera si alte functii importante precum GPS cu GLONASS, giroscop, OTG, bluetooth 4.0 sau functia Radio FM.

LEAGOO S8 PRO va fi disponibil conform producatorului pe culori precum negru si albastru. Phablet-ul masoara 157.8 milimetri inaltime si 8 milimetri grosime. Senzorul de amprente ar trebui sa deblocheze telefonul in 0.1 secunde, in timp ce raportul ecran – corp este de 85%.

Pe site-ul oficial al producatorului daca va veti inscrie cu adresa dumneavoastra de email, puteti primi un cupon de reducere de 50 de dolari. In opinia mea, la cum arata si la ce specificatii aduce, LEAGOO S8 PRO este unul dintre cele mai bune terminale care vin din China in 2017 de la producatorii mai putin promovati decat gigantii Huawei si Xiaomi. As reprosa absenta portului USB Tip C (din pacate acesta lipseste si de pe Leagoo S8). In rest cred ca acest device merita atentia dumneavoastra.

LEAGOO S8 PRO informatii tehnice complete

  • – Display: Sharp IPS LCD, bezel-less, 5.99″, 18:9, Full HD + (1080 x 2160 px)LEAGOO S8 PRO (3)
  • – Procesor: Helio P25, MediaTek, 2.6 Ghz, octa core
  • – Placa video: Mali T880 MP2, 900 Mhz
  • – Memorie RAM: 6GB
  • – Memorie ROM: 64 GB
  • – Acumulator: 3050 mAh
  • – Camera foto principala: duala, 13+5 megapixeli, flash LED, autofocus
  • – Camera foto frontala: 13 megapixeli
  • – Grosime: 8 milimetri
  • – Sistem de operare: Android 7.0 Nougat
  • – Pret: 299$
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
LEAGOO
Product Name
LEAGOO S8 PRO
Price
$ 299