Stiri

Se poate si la case mai mici! Noul Leagoo S10 va avea senzorul de amprente integrat in ecran

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Inca de acum trei luni, de la evenimentul HK Global Resources, micutul producator din China, Leagoo, anunta ca unul dintre viitoarele sale telefoane va avea senzorul de amprente integrat in ecran. Ceea ce alte companii producatoare mult mai mari n-au reusit sa faca pana acum, face Leagoo, care va lansa modelul Leagoo S10 cu o astfel de optiune revolutionara.

Nu va asteptati insa la un telefon high-end, in ciuda faptului ca Leagoo este un nume din ce in ce mai popular pe piata asiatica.

Primele informatii ne confirma faptul ca Leagoo S10 va fi un terminal mid-range, iar faptul ca un astfel de telefon va incorpora o optiune atat de interesanta si atractiva in design-ul si configuratia sa, ne certifica si posibilitatea producatorilor, mai mici sau mai mari, de a implementa la aproape orice nivel aceasta modalitate de deblocare a telefoanelor.

Secolul XXI isi cere drepturile si evolutia tehnologica nu poate fi stopata, astfel ca tehnologia de deblocare a telefoanelor prin senzorii de amprente incorporati in display va deveni probabil foarte populara in urmatorii doi ani.

Revenind la compania Leagoo, va reamintim ca producatorul a lansat pe piata in luna mai modelul Leagoo Power 5, despre care puteti citi informatii sugestive pe blogul nostru.

Leagoo S10 flagship spectaculos, cu breton si senzor de amprente in ecran

Se pare ca Leagoo inca strange fonduri pentru lansarea acestui telefon care se anunta cel mai spectaculos de pana acum din portofoliul sau.

Leagoo S10 va avea de partea sa specificatii puternice, care par in acest moment, in mare parte, cunoscute.

E drept, ramane de vazut ce procesor va alege producatorul, pentru ca in acest moment sunt vehiculate mai multe variante. Noua ne-ar placea sa vedem un flaghisp cu procesor Snapdragon, iar chispet-urile Qualcomm care ar putea echipa Leagoo S10 sunt Snapdragon 710 si Snapdragon 680.

Cel mai probabil insa, producatorul va opta pentru un procesor MediaTek, cautand eficienta si performanta, la un pret accesibil. Daca va opta pentru un astfel de chispet, Leagoo S10 va incorpora un procesor Helio P60 sau Helio P70.

Telefonul Leagoo S10 va avea o memorie de 6GB RAM, insa producatorul ar dori sa scoata si o versiune de 8 GB RAM. Si nu credem ca ar fi deloc exclus sa o faca!

Stocarea de date va fi optima, pentru ca Leagoo va pune pe cea mai slaba versiune a telefonului 64GB. Nu s-a confirmat inca memoria nativa de 256GB, dar sunt sanse bune ca Leagoo S10 sa aiba si o versiune care va fi echipata cu o memorie atat de mare.

Aproape sigur, Leagoo S10 va avea camere foto Sony la bord. Ambele vor fi duale (la fel ca pe modelul Leagoo M9), asta e clar, doar rezolutiile par inca discutabile. Cele mai multe informatii converg catre ideea ca Leagoo va opta pentru senzori de 20 si 13 megapixeli pe spate si 16 si 8 megapixeli pe fata.

Leagoo S10

Leagoo S10

Dincolo de optiunile de inteligenta artificiala, care se pare ca vor exista pe modelul Leagoo S10, device-ul se remarca prin ecranul cu diagonala foarte mare si breton de tip iPhone X. Acest ecran pare sa aiba o tehnologie AMOLED in spate si un format 19:9. Diagonala sa atinge 6.21-inch, insa rezolutia momentan nu este cunoscuta. Cel mai probabil, Leagoo va opta pentru o un display cu rezolutie Full HD+.

Evident, marele punct de atractie va fi senzorul de amprente pe care producatorul il va integra in ecran. Acest detaliu creste raportul ecran corp al terminalului, la fel cum participa la acest design si bretonul de tip Apple.

Si totusi…cat va costa Leagoo S10 in acest context?

Presa chineza anunta ca telefonul va fi comercializat pe platforma Indiegogo, undeva in perioada septembrie – octombrie. Pretul sau de achizitie o sa difere, iar versiunea cea mai putin potenta, va fi una foarte accesibila ca pret: 300 de dolari! Daca Leagoo scoate si o versiune de 8 GB RAM (si probabil ca o va face) aceasta va costa 500 de dolari, un pret care pare intr-adevar destul de mare pentru un producator atat de mic.

Leagoo S10 (2)

De anul trecut, Leagoo este partener oficial al puternicei echipe de fotbal Tottenham Hotspur, formatie din prima liga engleza de fotbal. Compania si-a crescut cifra de afaceri in ultimul an si jumatate si se bucura de o cota de piata mai buna ca niciodata. Modelul Leagoo S10 ar putea ajuta producatorul sa-si continue progresul incontestabil.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo S10
Price
$ 300