Stiri

Leagoo Power 5 pret, specificatii tehnice, pareri, imagini

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Anul trecut, compania Leagoo s-a facut remarcata prin cateva produse atractive precum Leagoo S8 sau Leagoo T5, dar si prin parteneriatul cu echipa de fotbal din Premier League, Tottenham Hotspur.

Conform presei din China, asocierea cu gruparea engleza a crescut interesul pentru Leagoo Mobiles cu 115% in zona China, cel putin pana in luna februarie a acestui an. In portofoliul companiei, incepand cu luna martie, a intrat si noul battery phone, Leagoo Power 5, device cu incarcare wireless si deblocare faciala, pe langa o super baterie de 7.000 de miliamperi. Detalii, in cele ce urmeaza.

Leagoo Power 5 specificatii tehnice si primele impresii despre noul battery phone de la Leagoo

Fara doar si poate, Leagoo Power 5 este un telefon care vizeaza in primul rand autonomia si clientela asiatica interesata de acest sector. Terminalul a fost anuntat oficial de producator in luna martie, iar constructia sa imbina plasticul si metalul. Aspectul este placut si poate reprezenta un punct de interes pentru consumatori.

Modelul Leagoo Power 5 ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, sistem de operare de la Google (in cea mai noua versiune a sa) peste care, producatorul a aplicat interfata in-house, LEAGOO OS 5.1

11.8 milimetri grosime atinge device-ul, care nu este neaparat un terminal ingust (are 76.15 milimetri latime) ci, mai degraba, inalt (162.8 milimetri). Ecranul sau se incadreaza in tehnologia 18:9 si are o diagonala de 5.99-inch. Este vorba despre un panel de tip IPS LCD, produs de Sharp, cu rezolutie Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli. Raportul dintre el si corpul telefonului este de 85%, iar densitatea pixelilor atinge 403 pixeli per inch.

Leagoo Power 5

Sub capota, Leagoo a optat pentru un procesor de la MediaTek, menit sa fie eficient, performant si usor economicos. Este vorba despre Helio P23 (MT6763) de 2.0 Ghz, un procesor cuplat de producator cu placa video Mali G71 MP 2 de 700 MHz.

Mergem spre memoria terminalului, si trebuie sa mentionam ca Leagoo a optat pentru o singura varianta. Astfel, Leagoo Power 5 va avea 6 GB RAM (LPDDR4X) si 64 GB pentru stocarea de date, insa prin slotul sau dedicat, va permite extinderea memoriei native pana la 128 GB via microSD.

Leagoo Power 5 (2)

Leagoo Power 5 (3)

Sectorul foto este acoperit de camere cu senzori Sony. Pe spate, modulul foto este dual si are la bord senzori de 13 si 5 megapixeli. Camera principala are flash LED Dual, expunere f/2.2, autofocus si capacitate de filmare la rezolutie Full HD. Frontal, Leagoo Power 5 vine cu o camera frontala de 13 megapixeli cu autofocus, flash LED si expunere f/2.2.

Cel mai atractiv punct din configuratia modelului Leagoo Power 5 este indiscutabil acumulatorul telefonului. Fiind un battery phone, acest sector este foarte important, iar Leagoo s-a ocupat asa cum trebuie de el. Avem un acumulator de 7.000 de miliamperi, echipat cu tehnologie de incarcare rapida si tehnologie wireless (7.5W). Incarcarea device-ului se face prin portul USB Tip C, iar din punct de vedere al autonomiei, producatorul ne anunta ca ar trebui sa ne asteptam la aproximativ 4 zile in format standby.

Leagoo Power 5 (4)

Conform presei din China, Leagoo Power 5 va costa aproximativ 230 de dolari. Daca va ajunge in Romania, probabil ca Power 5 de la Leagoo va depasi 1000 de lei, dar nu cu mult.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo Power 5
Price
$ 230