Reviews, Stiri

Leagoo M7 review si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Leagoo M7 este un nou phablet de buget pe care il propune compania chineza Leagoo in incercarea de a castiga cat mai multi adepti pe aceasta piata entry-level, aflata la mare cautare in Asia. Pe blogul nostru ati putut citi in trecut detalii despre modelul Leagoo M8, un phablet de buget interesant cu ecran de 5.7 inch, procesor quad-core si baterie de 3500 mAh. Care sunt diferentele intre Leagoo M8 si Leagoo M7, aflam in cele ce urmeaza.

Leagoo M7 review

Terminalul Leagoo M7 se remarca printr-un design foarte placut de tip unibody, in timp ce pe partea din fata a handset-ului descoperim o sticla curbata de tip 2.5 D. Prima diferenta intre Leagoo M7 si Leagoo M8 vine de la diagonala display-ului acestui nou terminal, care este una mai mica. Leagoo M7 are un display cu diagonala de 5.5 inch, fiind astfel un phablet de dimensiuni mai mici. Totodata, Leagoo M7 are si o grosime mai mica decat Leagoo M8, smartphone-ul de tip phablet al companiei Leagoo fiind unul mult mai aspectuos si mai usor de manevrat. Daca M8 avea o grosime de 8.8 milimetri si cantarea 169 de grame, noul Leagoo M7 este insa mai greu (174 de grame), dar mai subtire, grosimea sa atingand 7.9 milimetri.

Leagoo M7 2017

Utilizatorii vor descoperi un display mai mic din punct de vedere al dimensiunilor, dar la fel de capabil. Leagoo a incorporat un ecran IPS LCD cu rezolutie 1280×720 pixeli, protejat de Corning Gorilla Glass 4. Diagonala de 5.5 inch ii asigura unghiuri bune de vizualizare, iar in sine, afisajul sau este unul decent, potrivit pentru un phablet care poate depasi pretentiile unui entry-level.

O alta deosebire care vine insa ca un plus veritabil pentru Leagoo M7 este faptul ca noul phablet al Leagoo ruleaza din fabrica noul sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat, in timp ce M8 este limitat la Android 6.0 Marshmallow. Butonul fizic home este plasat sub ecran si joaca totodata rolul de senzor de amprente, ba chiar si de buton de captura pentru pozele asigurate de camera frontala. Apropos de camera frontala, Leagoo M7 beneficiaza de o camera foto duala cu doi senzori cu rezolutie de 8 respectiv 5 megapixeli, ceea ce reprezinta o alta diferenta importanta fata de Leagoo M8. Camera functioneaza foarte bine indiferent de momentul zilei si are o deschidere F/2.2 si lentile de tip 4P, pe langa tehnologia Flash LED si autofocus.

Terminalul este ghidat de un procesor de la MediaTek, MT 6580, un quad – core care ruleaza in prezenta a 1GB memorie RAM si a 16 GB spatiu de stocare. Din pacate, Leagoo M7 are si un minus esential, pentru ca dispozitivul nu beneficiaza de conectivitate de tip 4G. M7 are slot dual sim si asigura suport pentru conexiune 3G, iar camera sa frontala, destinata selfie-urilor este una care incorporeaza un senzor de imagine de 5 megapixeli.

Leagoo M7

Bateria pe care o foloseste handset-ul Leagoo M7 este una de 3500 mAh, una de proportii mari si capacitate mare, identica insa cu cea pe care o regasim si in terminalul Leagoo M8. Modelul poate filma la rezolutie full HD cu 30 de cadre pe secunda prin camera sa principala si are un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Leagoo M7 pret si disponibilitate

Hansdet-ul Leagoo M7 poate fi achizitionat pe una dintre culorile rosu, auriu si negru, iar pretul sau de vanzare, necunoscut pentru moment, se va indrepta spre 100 de dolari, dar nu va depasi in mod cert aceasta suma. Remarcam prezenta celui mai nou sistem de operare de pe piata, a unui acumulator cu o capacitate generoasa si a unei camere foto duale destul de interesante. In schimb, absenta conectivitatii de tip 4G trage destul de mult in jos acest dispozitiv. O solutie mai buna din partea companiei Leagoo mi se pare Leagoo Shark 5000, despre care puteti citi mai multe detalii pe site-ul nostru, aici.

Leagoo M7 phablet

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
2 based on 2 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo M7