Reviews, Stiri

Leagoo M5 Plus phablet 4G entry level cu pret foarte accesibil

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LEAGOO a lansat de curand telefonul de buget Leagoo M5 Plus , un smartphone care vine cu specificatii foarte bune pentru pretul excelent cu care producatorul chinez il vinde.

LEAGOO M5 Plus costa sub 300 de lei

Un membru al gamei M5 de la Leagoo, phablet-ul are chiar un pret mai accesibil decat Leagoo M5 Edge, care costa putin peste 100 de dolari. Puteti profita de oferta site-ului lightinthebox.com care ofera acest terminal astazi la doar 70 de dolari, adica putin sub 300 de lei. Reducerea este una semnificativa tinand cont ca terminalul are ca pret in China suma de 170 de dolari.

LEAGOO M5 Plus specificatii

Smartphone-ul LEAGOO M5 Plus vine cu un procesor de la MediaTek, model entry-level MT6737 tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Bazat pe patru nuclee ARM Cortex A53, chipset-ul functioneaza in tandem cu placa video ARM Mali T720 de 600 Mhz si cu memoria RAM de 2GB.

LEAGOO M5 Plus

LEAGOO M5 Plus suporta carduri externe, prin intermediul carora utilizatorii pot mari capacitatea de stocare a terminalului pana la 256 GB. Memoria interna in formatul standard al telefonului are doar 16GB.

2500 miliamperi are acumulatorul acestui device, in timp ce display-ul este un IPS cu rezolutie HD si diagonala de 5.5 inch. LEAGOO M5 Plus vine cu o camera principala de 13 megapixeli destul de buna si cu un selfie-cam de 5 megapixeli. Mi se pare o formula excelenta pentru un telefon care poate fi achizitionat la acest pret!

Avem conectivitate 4G, optiuni importante precum bluetooth si wi-fi de cea mai noua generatie, plus capacitate de filmare Full HD cu 30 de cadre pe secunda. La acesti bani, achizitia LEAGOO M5 Plus mi se pare una excelenta!

LEAGOO M5 Plus (2)

Handset-ul cantareste 208 grame si masoara 8.8 milimetri. Are 151,7 milimetri inaltime si 76.2 milimetri latime. Repet, un pret excelent daca prindeti aceasta oferta daca ne raportam la faptul ca terminale precum LG K8, Moto E4, Moto E4 Plus sau Nokia 3 folosesc acelasi tip de chipset. Oferta insa expira in foarte scurt timp.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
LEAGOO
Product Name
LEAGOO M5 Plus
Price
$ 70