Reviews, Stiri

Leagoo KIICAA Power smartphone cu baterie de 4000 mAh, camera duala si pret mic

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Leagoo este o companie care ne-a obisnuit cu telefoanele sale ieftine, in marea lor majoritate. Recentele aparitii de pe piata, phabletul Leagoo M5 Plus sau flagship-ul Leagoo T5, ne-au demonstrat si faptul ca producatorul chinez are suficiente resurse pentru a crea telefoane de o buna calitate. Noul model Leagoo KIICAA Power este diferit de cele doua terminale mentionate anterior. Discutam despre un smartphone entry level, care desi nu are specificatii spectaculoase, se remarca printr-o baterie capabila sa asigure o autonomie foarte mare.

Leagoo KIICAA Power vine cu Nougat preinstalat si ecran HD

Smartphone-ul Leagoo KIICAA Power masoara 9.5 milimetri grosime si cantareste 154.2 grame. Este un teelfon aspectuos, dominat de o carcasa eleganta si de cele cateva detalii de buna calitate vizibile inca de la prima vedere a item-ului. KIICAA Power foloseste un ecran de tip IPS HD in 16 milioane de culori. Acest ecran are multitouch in 2 puncte si este imbracat in sticla Asahi.

Leagoo KIICAA Power (4)

Diagonala sa are 5 inch, iar rezolutia sa este una HD, in speta 1280 x 720 pixeli. Si apropos de pixeli, aflam ca panel-ul telefonului Leagoo KIICAA Power asigura o densitate a pixelilor de 294 ppi. O cifra parca din ce in ce mai des intalnita la multi producatori care justifica astfel performanta ecranelor de la telefoanele proprii.

O veste buna se leaga de faptul ca Leagoo KIICAA Power ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, o versiune noua a celui mai popular sistem de operare al momentului. Pe langa Nougat, Leagoo a asezat interfata OS 3.0 lite UI, pentru customizare si personalitate.

Leagoo KIICAA Power: 2GB RAM si procesor modest

Din pacate, la nivel de platforma hardware, modelul celor de la Leagoo pierde teren. Telefonul se bazeaza pe un chipset marca MediaTek, un model MT6580 tactat la frecventa de 1.3 Ghz. E drept, la banii pe care va trebui sa-i platim pentru acest telefon daca suntem interesati de el, nici nu ne puteam astepta la mai mult.

Leagoo KIICAA Power (2)

Procesorul quad-core care motorizeaza acest terminal este cuplat cu numai 2 GB memorie RAM si cu alti 16 GB destinati memoriei native de stocare a datelor. Aceasta din urma se poate extinde insa pana la 32 GB prin introducerea in telefon a unui card microSD.

Leagoo KIICAA Power: autonomie mare, baterie captivanta

Fara discutie, acumulatorul Leagoo KIICAA Power este punctul cel mai atragator intre specificatiile acestui telefon. KIICAA Power se bazeaza pe o baterie mare, cu o capacitate in cuantum de 4000 miliamperi.

Aceasta baterie beneficiaza de o tehnologie de incarcare rapida si este – in mod interesant – inlocuibila usor, pentru ca se poate detasa. Conform producatorului, bateria din Leagoo KIICAA Power asigura o autonomie de 650 de ore in stanbdy si de 30 de ore in convorbiri. Deloc rau, la acesti bani!

Leagoo KIICAA Power (3)

Leagoo KIICAA Power: conectivitate si dotari foto

Smartphone-ul este din pacate capabil doar de 3G, nu si de 4G. Ceea ce nu este deloc in avantajul acestui telefon. Ar fi unul dintre putinele minusuri vizibile ale KIICAA Power, pentru ca in rest, raportat la ceea ce ofera si la banii investiti in el, telefonul se prezinta bine.

In ceea ce priveste dotarile sale foto, aflam ca Leagoo KIICAA Power are o camera principala duala, ceea ce pare destul de surprinzator, cel putin pentru mine. Camera sa duala este echipata cu doi senzori de cate 8, respectiv 5 megapixeli si vine cu autofocus, flash LED, lentile de tip 3P si capacitate de filmare in format Full HD. Din pacate, diafragma camerei dezamageste crunt: f/2.8!

Camera pentru amatorii de selfie-uri este una normala si vine cu lentile wide de 78 de grade, plus fixed focus si senzor de imagine de 5 megapixeli.

Telefonul are optiuni de conectivitate moderne precum microUSB, GPS, Bluetooth de ultima generatie si Wi-Fi 802.11. Leagoo KIICAA Power  beneficiaza de senzor de amprenta, dar si de alti senzori cum ar fi cei de lumina sau proximitate.

Pret si concluzii personale Leagoo KIICAA Power 

Pe site-ul Aliexpress.com, acest telefon costa doar 90 de dolari. Pentru putin peste 300 de lei putem intra in posesia unui entry-level cu aspect placut, baterie foarte mare, camera foto duala si Android Nougat. Din pacate telefonul este limitat 3G si are un ecran destul de modest, dar la acesti bani, merita investitia dumneavoastra.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo KIICAA Power 
Price
$ 90