Stiri

Leagoo KIICAA MIX este oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Daca nu v-ati saturat inca de clone ale Xiaomi Mi MIX, ei bine, mai avem o propunere pentru dumneavoastra. Leagoo KIICAA MIX este cea mai noua dintre aceste clone intrate pe piata si vine cu un design atractiv si un pret mic. Mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Leagoo KIICAA MIX specificatii tehnice, pret si imagini

La scurt timp dupa ce a devenit sponsor oficial la Tottenham Hotspur, compania Leagoo arunca pe piata un terminal interesant, cu aspect de Xiaomi Mi Mix. Este vorba despre Leagoo KIICAA MIX, care a fost listat pe site-ul oficial la suma de 140 de dolari. Evident, mult mai ieftina decat originalul, clona Xiaomi Mi Mix este si mai putin ofertanta din toate punctele de vedere, dar aspectul sau pare unul reusit. Iata ce ofera la acesti bani, Leagoo KIICAA MIX:

Leagoo KIICAA MIX (2)

Display: Este fara indoiala cea mai atractiva componenta a acestui phablet. Leagoo a introdus un panel de tip Sharp cu diagonala de 5.5 inch cu rezolutie Full HD si protectie Corning Gorilla Glass. Este vorba despre un display de tip tri bezel -less , adica un display care nu are margini pe trei dintre laturile sale. Nu mai putin de 90% din suprafata frontala a telefonului este ocupata de acest ecran, detaliu care nu poate trece sub nicio forma neobservat. Nu lipseste sticla 2.5D curbata, iar densitatea pixelilor este una impresionanta: 400 pixeli per inch. Pe partea din fata a terminalului descoperim si senzorul de amprente al telefonului.

Sistem de operare: Leagoo KIICAA MIX ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, insa trebuie precizat faptul ca acest OS este customizat cu interfata Leagoo OS 3.0

Procesor: Leagoo KIICAA MIX este motorizat de un procesor MediaTek pe 64 de biti, model MT6750T tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acest chipset este cuplat cu acceleratorul grafic Mali T860MP2, cu cei 3 GB ai memoriei RAM si cu 32 GB de stocare interna. Terminalul are slot pentru carduri microSD, ceea ce inseamna ca viitorul utilizator de Leagoo KIICAA MIX va putea extinde capacitatea de memorie nativa pana la 128 GB.

Leagoo KIICAA MIX

Dotari foto: Leagoo KIICAA MIXse bazeaza pe o camera principala duala cu doi senzori de cate 13, respectiv 2 megapixeli. Aceasta camera are o apertura F2.0 si poate filma la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera frontala a dispozitivului are o rezolutie de 13 megapixeli, lentile 4P si apertura F2.0. Deloc rea configuratia acestui item in materie de dotari foto!

Autonomie si alte optiuni: Smartphone-ul de tip phablet, Leagoo KIICAA MIX este un terminal 4G LTE, echipat cu port USB de tip C cu OTG plus GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, mufa de 3.5 mm si wi-fi 802.11 b/g/n. Leagoo KIICAA MIX are la bord un acumulator nedetasabil cu o capacitate de 3000 mAh si tehnologie quick charge pentru incarcare rapida. Device-ul cantareste 178.1 grame, are 8.7 milimetri grosime si 141.7 milimetri inaltime.

Pentru 140 de dolari, Leagoo KIICAA MIX pare o clona de Mi Mix foarte reusita. Cel putin la prima vedere si in mod cert, deocamdata pe hartie. Vom reveni si cu alte informatii despre acest device in scurt timp.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 2 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo KIICAA MIX