Reviews

Lava Z3 are procesor Helio A20 și baterie de 5.000 mAh. Preț și specificații tehnice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Cei de la Lava au anunțat un nou smartphone de buget pentru India. Noul Lava Z3 vine cu o baterie mare, care promite o autonomie destul de bună, are un ecran interesant și un procesor eficient. Mai multe detalii despre smartphone-ul de buget, Lava Z3, în cele ce urmează.

Preț și disponibilitate Lava Z3

Lava a lansat smartphone-ul Lava Z3 în India. Dispozitivul vine cu un afișaj HD+ și are o baterie de 5000 mAh. Este succesorul lui Lava Z2 care a fost lansat în ianuarie anul trecut.

Lansat la prețul de 7.499 rupii indiene (echivalentul sumei de 440 de lei), smartphone-ul poate fi achiziționat în prezent de pe platforme de comerț electronic precum Flipkart și Amazon. În afară de platformele de comerț electronic, este disponibil și pentru cumpărare în India din magazinul online Lava. Telefonul vine în două culori, cum ar fi Striped Blue și Striped Cyan.

Specificații Lava Z3

Așa cum ne așteptam, acest telefon nu iese din tiparul telefoanelor de buget. Indienii apreciază însă astfel de device-uri, iar Lava are șanse bune să se bucure de vânzări importante în interiorul granițelor țării. Noul Lava Z3 îi urmează modelului Lava Z2 lansat anul trecut. Să aruncăm o privire scurtă peste ceea ce oferă acest telefon la nivel de configurație internă.

Lava Z3 are un ecran IPS LCD HD+ de 6,5 inchi cu o rezoluție de 720 x 1600 pixeli. Acest afișaj vine cu o densitate de pixeli de 263 ppi, protecție Corning Gorilla Glass 3 și un raport de aspect de 20,9. Sub capotă, este alimentat de procesorul quad-core MediaTek Helio 20, un chipset prezentat ca fiind unul eficient înainte de toate. Telefonul vine cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare încorporat. De asemenea, acceptă extinderea memoriei native prin card microSD (până la 256 GB).

Partea din spate oferă o configurație de tip ”double camera”. Există o cameră principală de 8 megapixeli care este cuplată cu un obiectiv secundar cu un blitz LED. Lava spune că aceste camere principale de pe Z3 acceptă funcții precum modul frumusețe, modul HDR, modul noapte și modul portret. În față, există un senzor de 5 megapixeli cu un obiectiv f/2.2 pentru selfie-uri și chat-uri video.

Mergând mai departe, smartphone-ul este susținut de o baterie de 5.000 mAh. Telefonul măsoară 164,5 x 73,8 x 8,9 mm și cântărește 192 de grame. Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi, 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, GPS, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB Type-C pentru încărcare.

Din punct de vedere software, telefonul rulează pe Android 11 OS din cutie. În cele din urmă, smartphone-ul are un senzor de amprentă montat în spate pentru deblocarea dispozitivului.

Este al doilea telefon de buget anunțat în ultimele săptămâni de producător. În urmă cu câteva zile, compania a prezentat modelul Lava X2, un smartphone echipat de asemenea cu baterie de 5.000 de miliamperi și procesor Helio. Găsești detalii pe blogul nostru.

Etichete:

Lava Z3