Stiri

Lansarea Xiaomi Redmi 6 Pro confirmata pentru 25 iunie in China

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Xiaomi a confirmat astazi pe contul sau oficial Mi Pad Weibo ca va lansa pe 24 iunie una dintre cele mai bune tablete ale sale de pana acum, Xiaomi Mi Pad 4. Producatorul chinez a dezvaluit de asemenea pe Redmi Mobile Weibo ca se pregateste introducerea oficiala la aceeasi data, a noului telefon Xiaomi Redmi 6 Pro. Teaser-ul de prezentare al terminalului arata ca Redmi 6 Pro va avea un ecran in format 19:9.

Data de lansare Xiaomi Redmi 6 Pro confirmata: posterul oficial anunta un ecran cu breton si format 19:9

In urma cu o saptamana, compania din China a introdus oficiale doua noi terminale din gama Redmi. Puteti citi detalii si pareri despre Xiaomi Redmi 6 pe #blogul nostru, acelasi loc unde veti gasi informatii si impresii despre Xiaomi Redmi 6A. Astazi, Xiaomi a confirmat oficial data de lansare a lui Xiaomi Redmi 6 Pro, prezentandu-ne totodata, sub forma unor litere expuse pe echipamentele de joc ale unor fotbalisti virtuali, ce specficatii tehnice va avea noul handset.

data-lansare-xiaomi-redmi-6-pro

Poster oficial Xiaomi Redmi 6 Pro

Imaginea de mai sus ne confirma faptul ca Xiaomi Redmi 6 Pro va avea la bord un procesor Snapdragon 625, asa cum se arata din cifrele indiciu de pe tricourile jucatorilor. Totodata, compania confirma ca bateria dispozitivului va avea o capacitate mare, de 4.000 de miliamperi.

Stim deja insa ca Xiaomi Redmi 6 Pro apare cu toate specificatiile sale important in baza de date a site-ului TENAA, inca de luna trecuta. Prin urmare, stim ca telefonul se va bucura de un ecran in format 19:9 cu breton, dar ca acest breton va fi usor diferit de ceea ce ne-a oferit Xiaomi pe modelele Redmi 6 si Redmi 6A. Puteti observa aspectul acestui breton in cea de-a doua imagine de mai jos.

Xiaomi Redmi 6 Pro spate

Xiaomi Redmi 6 Pro imagine via TENAA

Specificatii tehnice Xiaomi Redmi 6 Pro (via TENAA)

Conform bazei de date a site-ului TENAA (site pentru certificari pe zona China), Xiaomi Redmi 6 Pro va avea pre-instalat Android 8.1 Oreo la bord, un sistem de operare care va fi customizat cu noua interfata MIUI 10. Ecranul cu decupaj va suporta o rezolutie maxima de 2280 x 1080 pixeli (Full HD+), iar diagonala sa va fi una de 5.84 inch.

TENAA ne dezvaluie si faptul ca, asa cum ne astepta, Xiaomi Redmi 6 Pro va avea mai multe versiuni pe piata, dupa cum urmeaza:

➖- Redmi 6 Pro cu 2GB dedicati memoriei RAM si 16 GB pentru stocarea de date
➖- Redmi 6 Pro cu 3GB dedicati memoriei RAM si 32 GB pentru stocarea de date
➖- Redmi 6 Pro cu 4GB dedicati memoriei RAM si 64 GB pentru stocarea de date

Evident, toate aceste terminale vor avea preturi de plecare diferite si vor beneficia de sloturi dedicate pentru carduri de memorie de tip microSD.

Xiaomi Redmi 6 Pro imagini

Comparimentul foto se va axa pe modulul dual de pe spate, din care cunoastem pentru moment, un singur senzor de imagine. Este vorba despre senzorul principal de 12 megapixeli, in timp ce frontal, stim ca terminalul va avea un selfie-shooter de 5 megapixeli . Acesta din urma va fi incorporat in breton.

Specificatii cheie Xiaomi Redmi 6 Pro

🔹- Procesor Snapdragon 625 SoC
🔹- Ecran de 5.84-inch cu rezolutie Full HD+, format 19:9 cu breton
🔹- Memorie de 2Gb/3Gb/4Gb RAM
🔹- Memorie nativa de 16Gb/32Gb/64Gb ROM cu posibilitate de extindere
🔹- Android 8.1 Oreo cu MIUI 10
🔹- Camera foto duala pe spate (senzorul principal are 12 megapixeli)
🔹- Camera foto frontala (5 megapixeli)
🔹- Baterie de 4.000 de mAh cu incarcare rapida

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes