Stiri

Samsung Electronics pregateste lansarea Samsung Galaxy C10

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy C10 ar urma sa fie primul telefon cu camera principala duala din portofoliul celor de la Samsung. Terminalul va face parte din familia de telefoane Galaxy C si va fi lansat in perioada urmatoare. Aceasta gama se adreseaza in principal pietei din Asia, sustine presa din aceasta regiune.

Samsung Galaxy C10 se va baza pe noul procesor Snapdragon 660

Deocamdata se cunosc destul de putine detalii despre viitorul smartphone mid-range al celor de la Samsung, Galaxy C10. In principiu telefonul va avea specificatii mid-range, insa un detaliu atrage in mod esential atentia.

Este vorba despre includerea in randul specificatiilor terminalului a noului model de procesor pentru clasa medie de la Qualcomm, Snapdragon 660. Modelul va inlocui procesorul Snapdragon 653 si aduce numeroase imbunatatiri sustin cei de la Qualcomm, care au lansat acest chip in urma cu aproape doua saptamani.

La bordul acestui echipament se vor gasi opt nuclee Kryo setate astfel:

  • – patru nuclee tactate la frecventa de 2.2 Ghz
  • – patru nuclee tactate la frecventa de 1.8 Ghz

Acestei configuratii i se va alartura placa video Adreno 512, o alta noua productie Qualcomm. Chip-ul va fi asociat cu tehnologii noi, mai moderne, asa cum sunt bluetooth 5.0 si USB 3.1, dar nu va fi privat nici de tehnologia de incarcare rapida Quick Charge 4.0, cea mai noua „constructie” a celor de la Qualcomm. Snapdragon 660 va integra procesorul Spectra 160 ISP special dedicat camerei foto, de unde si intentia celor de la Samsung Electronics de a integra o camera foto principala duala, deci automat, mult mai puternica in noul Samsung Galaxy C10. Datorita acestui procesor Specta 160 ISP, camera foto a terminalului in cauza ar putea avea parte de un stabilizator de imagine de cea mai buna calitate precum si de performante superioare pe segmentul de captura video Ultra HD.Conform primelor teste,Snapdragon 660 se apropie atat in testele Single Core cat si Multi Core de performantele realizate de celebrul Snapdragon 820, cel mai bun procesor de anul trecut de pe piata. In acest context, mid-range-urile pregatite de Samsung ar putea oferi pietei cateva terminale de mare interes cu performante excelente.

Samsung Galaxy C10

Samsung Galaxy C10 prima imagine pe Weibo

Pe reteaua de socializare Weibo a aparut si prima poza cu viitorul terminal Samsung Galaxy C10. Acesta este prezentat in culoarea roz-auriu, iar detaliile se invart in jurul camerei foto (probabil cea mai interesanta componenta a device-ului), de unde putem deduce prezenta dual-LED-ului. Presa indiana confirma ca Samsung Galaxy C10 va avea si o versiune mai mare care cel mai probabil va fi denumita Samsung Galaxy C10 Plus.

Aceasta versiune va avea cel mai probabil un display de 6 inch si va rula pe baza unei memorii de tip RAM de 6GB. Aproape sigur, versiunile de Samsung Galaxy C10 si Samsung Galaxy C10 Plus vor fi disponibile pentru primele luni doar pe pietele din China si India, dar nu este exclusa posibilitatea ca terminalele sa ajunga si in Europa.

Foarte interesant de precizat este ca ambele dispozitive mid-range „gandite” de Samsung Electronics vor include aproape sigur asistenta marca Bixby, asistentul despre care puteti citi mai multe detalii in acest articol. Bixby este prezent deja pe Samsung Galaxy S8, flagshipul companiei Samsung Electronics din 2017, despre care de asemenea puteti citi mai multe detalii aici.

Summary
Samsung Electronics pregateste lansarea Samsung Galaxy C10
Article Name
Samsung Electronics pregateste lansarea Samsung Galaxy C10
Description
Samsung Galaxy C10 va fi un mid-range care foarte posibil va deveni primul terminal Samsung cu camera principala duala