Stiri

Se apropie lansarea Nokia 8: avem imagini noi din China

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cunoscutul leaker, Roland Quandt ne-a oferit primele specificatii Nokia 8 in urma cu doua saptamani, insa terminalul propus de HMD Global nu va fi lansat pe 31 iulie, asa cum se credea initial. In schimb, din Asia vin noi imagini cu acest device, foarte asteptat de publicul larg.

Nokia 8 in imagini noi, neoficiala via China

Viitorul smartphone al celor de la HMD Global ar putea fi lansat in jurul datei de 16 august, un amanunt destul de logic tinand cont de faptul ca compania finlandeza va incerca sa propulseze telefonul in atentia publicului inainte de lansarile oficiale ale gigantilor Apple si Samsung, care vor propune iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8. Mai mult decat atat, si LG va lansa foarte curand la Berlin, varful sau de gama, LG V30, astfel ca Nokia va incerca sa isi lanseze acest dispozitiv inaintea rivalilor sai.

Nokia 8 imagini

Via China, primim iata si imagini noi cu acest telefon, pregatit parca sa impresioneze prin culoarea sa destul de neobisnuita. Design-ul nu pare insa unul remarcabil si se incadreaza in linii mari in conceptul cu care Nokia ne-a obisnuit.

Cel mai probabil, imaginile surprinse in China sunt doar imaginile unui prototip Nokia 8, astfel ca acest telefon ar putea avea o constructie usor diferita.

In materie de specificatii, Nokia 8 este anuntat de majoritatea specialistilor cu chipset Snapdragon 835 in spate, plus o memorie categoric impresionanta de 4 sau chiar 6 GB RAM. Spatiul de stocare va fi de 64 GB, iar telefonul va integra cate doi senzori de 13 megapixeli pe partea din spate. Daca vor pastra trend-ul, cei de la Nokia vor oferi probabil un telefon single-SIM, desi in Europa este posibil ca device-ul sa fie dual-SIM.

Nokia 8 specificatii cheie:

  • procesor: Qualcomm Snapdragon 835?
  • memorie RAM: 4GB / 6GB
  • memorie ROM: 64 GB
  • sistem de operare: Android 7.0 Nougat
  • camera foto duala: 13+13 MP
  • display: 5.7 inch in diagonala Full HD?
  • dual – SIM in Europa
Summary
Article Name
Se apropie lansarea Nokia 8: avem imagini noi din China
Description
Un prototip Nokia 8 a fost fotografiat in China si ne permite sa vedem cum ar urma sa arate mult asteptatul telefon al HMD Global