Stiri

Lansarea Moto G51 5G pare iminentă. Device-ul a fost văzut pe site-ul de certificări NBTC

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Lansarea noului smartphone Moto G51 5G pare într-adevăr iminentă. Noul device al companiei a fost văzut în baza de date a site-ului de certificări, NBTC. Se pare că device-ul se va lansa în Thailanda, apoi în India, anunță presa din această zonă.

Lansare Moto G51 5G. Ce specificații tehnice va avea device-ul

Motorola lucrează la un nou model din seria G. Este vorba despre Moto G51 5G, un telefon care probabil va fi lansat în curând pe piață.

Potrivit celor mai recente informații din mass media, smartphone-ul a primit aprobarea de la site-ul de certificare NBTC cu numărul de model XT2171-2. Listarea nu dezvăluie totuși nicio specificație anumie și nicio caracteristică, dar sugerează lansarea lui Moto G51 5G pe piețele globale, într-un timp relativ scurt.

Deoarece telefonul a fost văzut pe site-ul web de certificare NBTC, acesta va fi lansat mai întâi în Thailanda. După aceea, este de așteptat să vină pe alte piețe, inclusiv pe India și posibil, Europa. O scurgere recentă de informații de la Technik News a dezvăluit că Moto G51 va fi lansat în luna noiembrie. Telefonul va avea un ecran care suportă o rezoluție Full HD+. Totodată, el va avea o configurație triplă pentru cameră spate. Aceasta va include o cameră principală de 50 de megapixeli, un obiectiv ultrawide de 8 megapixeli care funcționează ca senzor de adâncime și un obiectiv de 2 megapixeli. Pentru partea frontală, va exista un senzor de 13 megapixeli.

Săptămâna trecută, smartphone-ul Moto G51 a fost depistat și pe site-ul de benchmarking Geekbench. Listarea de pe Geekbench a dezvăluit că telefonul va fi alimentat de un procesor de la Qualcomm, mai exact, chipset-ul Snapdragon 750G SoC. Pentru a ne aminti, Moto G50 a venit cu chipset MediaTek Dimensity 700.

Mergând mai departe, listarea a dezvăluit că telefonul rulează pe sistemul de operare Android 11. În plus, dispozitivul este încărcat cu 4 GB de RAM. Cu toate acestea, ar putea exista mai multe variante de memorie RAM la lansarea oficială pe piață. În rezultatul testului Geekbench, smartphone-ul a obținut 543 și 1675 de puncte la testul single-core și, respectiv, multi-test. Mai mult ca sigur, dar fără o confirmare oficială, specificațiile lui Moto G51 5G vor fi probabil un upgrade față de cele ale predecesorului Moto G50 5G.

Etichete:

Moto G51 5G