Stiri

De ce lansarea iPhone 8 ar putea fi intarziata

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

iPhone 8 ar putea fi lansat cu intarziere! Controversa din jurul senzorului de amprente al iPhone 8 refuza pur si simplu sa moara. Chiar in clipa in care am crezut cu totii ca Apple a gasit o modalitate de a incorpora senzorul sau Touch ID sub ecranul noului iPhone 8, analistul Timothy Arcuri de la Cowen & Co scrie ca pentru Apple „situatia ramane una neclara, intrucat exista importante provocari tehnice la care iPhone 8 nu raspunde, iar producatorul incearca sa gaseasca intre timp o solutie viabila!”

Caracteristica poate provoca luni de intarziere pentru iPhone 8

Intr-un articol semnat recent de Arcuri, este descris efortul continuu pe care Apple il depune pentru a rezolva aceasta problema a senzorului Touch ID. „Incorporarea sa in afisajul OLED al noului iPhone 8 ar putea duce la intarzieri semnificative” sustine Arcuri. Ce putem deduce de aici?

Timothy Arcuri, analist Apple

Foarte probabil ca nu va trebui sa ne mai facem griji pentru a stii daca Apple introduce sau nu acest Touch ID in ecranele noilor iPhone 8. Evident, asta doar daca vrem sa privim partea plina a paharului, pentru ca exista si o parte goala: lansarea iPhone 8 ar putea avea de suferit pana cand Apple reuseste sa gestioneze aceasta situatie. Sa avem oare parte de un delay in ceea ce priveste lansarea oficiala a iPhone 8? Destul de posibil, mai ales daca tinem cont de expertiza in domeniu a lui Arcuri.

Cele trei strategii ale Apple pentru iPhone 8 si Touch ID-ul sau

Pe de alta parte, articolul redactat de Arcuri scoate in evidenta trei strategii separate pe care Apple le are in vedere legate strict de aceasta problema, mai ales ca modelul OLED vizeaza un design bezel less, fara butonul fizic Home:

  • 1.» Subtierea geamului pentru zona de amprenta (decuparea geamului)
  • 2.» Crearea unui orificiu mic in geam pentru detectarea amprentelor optice sau ultrasonice
  • 3.» Inlocuirea Touch ID cu un senzor de amprenta de tip „film” care sa fie integrat in afisaj prin prezenta unor senzori capacitivi sau prin senzori infrarosii bazati pe tehnologia Lux Vue achizitionata de companie in ultimul an.

iPhone 8 - Touch ID

Conform analistului mentionat, lansarea celui mai asteptat flagship al anului, ar putea fi intarziata cu cateva saptamani sau chiar luni, daca toate aceste zvonuri se vor confirma. Asadar, chiar daca ne bazam pe faptul ca vom vedea in sfarsit noul iPhone 8 undeva in septembrie si chiar daca Apple l-ar putea lansa teoretic chiar si o luna mai tarziu, tinand cont de cererea uriasa care ii astapta pe cei de la Apple, va mai dura ceva timp pana cand gigantul californian va reusi sa satisfaca marea masa cu productia flagshipului sau din 2017.

Adica, aceasta teorie se cam potriveste cu ceea ce specula recent un alt nume important intre analistii mondiali, Ming Chi Kuo, care ne avertiza ca varful de gama al Apple Inc pe 2017, nu va ajunge la toti cei care il doresc imediat.

Summary
De ce lansarea iPhone 8 ar putea fi intarziata
Article Name
De ce lansarea iPhone 8 ar putea fi intarziata
Description
Lansarea celui mai asteptat smartphone al anului, Apple iPhone 8, ar putea fi amanata pentru doua-trei luni