Stiri

Lansare Samsung Galaxy S8 in Romania: care este data oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lansare Samsung Galaxy S8 in Romania: a fost aleasa data oficiala! Samsung Galaxy S8, noul flagship al companiei sud coreene va fi prezentat oficial si in tara noastra in finalul acestei luni. Asadar, la scurt timp distanta dupa lansarea terminalului de top al Samsung Electronics la nivel mondial, vom avea parte de o lansare Samsung Galaxy S8 in Romania.

Lansare Samsung Galaxy S8 in Romania

Oficialii companiei sud-coreene au trimis invitatiile pentru evenimentul care va avea loc in seara zilei de 30 martie, adica seara in care noua gama de telefoane mobile de top a companiei Samsung Electronics vor putea fi vazute de catre romani. Momentul de lansare Samsung Galaxy S8 in Romania este precedat de o ilustratie promotionala interesanta care are inscriptionat mesajul „Unbox your phone”, ilustratie pe care o puteti observa mai jos.

Lansare Samsung Galaxy S8 in Romania: care este data oficiala

Ce vor vedea romanii? Doua telefoane mobile de ultima generatie, adevarate varfuri de gama care-si propun sa stearga amintirea nefasta a unui 2016 in care varful de gama al sud-coreenilor a dezamagit profund. Vom avea parte de un terminal standard cu display de 5.8 inch cu rezolutie Quad HD si de un alt terminal mai mare, cu display de 6.2 inch si aceeasi rezolutie Quad HD. Ambele dispozitive vor fi puse in functiune de procesoare excelente produse de Qualcomm, deja celebrele Snapdragon 835 si vor beneficia de dotari foto impresionante cu camere care vor avea senzori de imagine de 12 respectiv 8 megapixeli. Nu va lipsi din cate se pare posibilitatea de recunoastere faciala si nici functia Continuum, prin care telefoanele de top ale Samsung vor putea tine oricand este nevoie locul unui desktop. Atat Samsung Galaxy S8, cat si Samsung Galaxy S8 Plus vor rula Android 7.1.1 Nougat, insa in functie de versiunea si modelul oferit pietei, acestea vor avea o memorie RAM de 4GB sau, dupa caz, de 6GB RAM. Noul varf de gama al companiei Samsung Electronics va beneficia de un display curbat dual-edge cu senzor de amprenta integrat si fara buton home. Noul varf de gama al companiei Samsung Electronics va beneficia de un display curbat dual-edge cu senzor de amprenta integrat si fara buton home.

Lansare Samsung Galaxy S8 in Romania: data oficiala si cum pot afla ultime informatii

La doar o zi distanta de la evenimentul la nivel mondial pe care Samsung il va sustine concomitent in doua orase importante ale lumii (Londra si New York), romanii vor avea parte de o lansare oficiala a noului varf de gama al companiei. Asadar, notati in caldendar data de 30 martie, pentru ca atunci vom cunoaste toate amanuntele pentru tara noastra legate de acest foarte asteptat device. Cel mai probabil, livrarile pentru cei interesati vor incepe la mijlocul lunii aprilie, insa daca sunteti interesati sa aflati cat mai multe detalii despre cel mai asteptat terminal al anului aveti mai multe optiuni.

Una dintre ele ar fi sa ne scrieti pe adresa de facebook a redactiei Facebook CatMobile iar noi o sa va sarim in ajutor. O alta varianta ar fi sa te intregistrezi pe site-ul oficial al companiei Samsung in Romania la aceasta adresa (http://www.samsung.com/ro/unpacked/). O poti face completand cu nume, prenume si adresa de email formularul pe care Samsung ti-l pune la dispozitie, iar compania te asigura ca vei fi la curent cu cele mai noi informatii despre varful de gama din 2017 al Samsung Electronics. Poti de asemenea consulta lista noastra de articole pe tema Samsung Galaxy S8.

Summary
Lansare Samsung Galaxy S8 in Romania: care este data oficiala
Article Name
Lansare Samsung Galaxy S8 in Romania: care este data oficiala
Description
Afla din acest articol care este data oficiala de Lansare Samsung Galaxy S8 in Romania si ce detalii ne asteapta la fericitul eveniment