Reviews

Lansare Samsung Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite. Cand apar cele doua telefoane

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Doua aparitii spectaculoase pregateste Samsung Electronics in aceste zile. Ei bine, asteptarea a luat sfarsit. Data de lansare pentru Samsung Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite a fost dezvaluita. Gigantul din Coreea de Sud vine cu noile sale flagship-uri pe piata si este gata sa impresioneze. Din nou! Avem mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Se lanseaza Samsung Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite

Samsung a anunțat în sfârșit lansarea versiunilor Lite a gamei sale de flagshipuri. Brandul a introdus deja smartphone-urile Samsung Galaxy S10 Lite și Samsung Galaxy Note 10 Lite.

Ambele telefoane se vor lansa in curand si pe alte piete importante, precum cea din India. Flipkart a confirmat că Galaxy S10 Lite va fi disponibil pe platforma sa, în timp ce site-ul Samsung India a listat ambele smartphone-uri, ceea ce înseamnă că va introduce smartphone-urile menționate destul de curând si in alte zone din Asia.

Samsung Galaxy S10 Lite specificatii tehnice

Modelul Samsung Galaxy S10 Lite este echipat cu un ecran de 6.7-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD+ pe un Super AMOLED Plus Infinity-O Display, a carui rezolutie se traduce prin 2400 x 1080 pixeli. Densitatea pixelilor este de 394 pixeli per inch!

Terminalul companiei Samsung va beneficia de super procesorul Snapdragon 855 de la Qualcomm, cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 640 GPU.

Modelul este echipat si cu o memorie RAM impresionanta. Vom avea doua versiuni de memorie, una cu 6GB RAM la bord, si o a doua cu 8GB RAM la bord. La aceste variante se adauga o memorie nativa de 128GB pentru stocarea de date, care poate fi extinsa ulterior pana la 1TB cu ajutorul cardurilor de memorie.

La nivel foto, Samsung Galaxy S10 Lite vine cu o camera tripla care ascunde o combinatie de 48 de megapixeli pe lentila principala, cu apertura f/2.0. Al doilea senzor are 12 megapixeli si este ultra wide (apertura f/2.2), iar al treilea senzor are o rezolutie de 5 megapixeli cu apertura f/2.0. La nivelul camerei frontale, device-ul primeste o rezolutie de 32 de megapixeli cu apertura f/2.2.

Samsung Galaxy S10 Lite ruleaza din fabrica Android 10, bazat pe sistemul de operare One UI 2.0. Bateria noului terminal are o capacitate de 4.500 de miliamperi si tehnologie de incarcare rapida la 27W. Senzorul de amprente este integrat in ecran.

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Celalalt model pe care Samsung l-a anuntat deja oficial, Samsung Galaxy Note 10 Lite este echipat de asemenea cu un ecran de 6.7-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD+, tehnologie Super AMOLED Infinity O. De fapt, rezolutia ecranului este tot 2400 x 1080 pixeli, cu o densitate a pixelilor calibrata la 394 pixeli per inch. Vorbim in sine despre acelasi ecran ca si in cazul modelului de mai sus.

Diferentele apar la nivelul procesorului. Samsung Galaxy Note 10 Lite este echipat cu procesorul Samsung Exynos 9810, cuplat cu acceleratorul grafic MAli G72 MP18 GPU. In schimb, la nivel de memorie lucrurile se prezinta la fel. Device-ul are 6GB RAM sau 8GB RAM in functie de versiunea aleasa si 128GB pentru stocarea de date. Capacitatea nativa de stocare poate fi extinsa numai pana la 512 GB, prin slotul microSD.

La nivelul camerei foto principale, Samsung Galaxy Note 10 Lite este echipat de asemenea diferit fata de partenerul sau de gama. Avem o camera de 12 megapixeli (dual Pixel) cu o apertura excelenta f/1.7. Al doilea senzor este telephoto si are 12 megapixeli cu apertura f/2.4, iar al treilea senzor are 12 megapixeli (wide angle) cu apertura f/2.2. Pe partea din fata,camera foto are 32 de megapixeli si apertura f/2.2.

Samsung Galaxy Note 10 Lite ruleaza din fabrica Android 10 cu interfata One UI 2.0 deasupra. Terminalul este alimentat de o baterie de 4.500 de miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida la 25W. La nivel de conectivitate, device-ul vine cu 4G VoLTE, WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, GLONASS, MST si port USB Type-C. 186 de grame cantareste Note 10 Lite, iar grosimea sa ajunge la 8.1 milimetri.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy S10 Lite si Note 10 Lite