Reviews, Stiri

Lansare iPhone X » pret, specificatii si toate detaliile pe care trebuie sa le stii despre el

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lansare iPhone X » pret, specificatii si toate detaliile pe care trebuie sa le stii despre el » Apple a prezentat aseara noul iPhone X, flagshipul sau premium-aniversar, care va costa peste 1000 de dolari. Proiectul curajos al celor de la Apple s-a concretizat intr-un device avangardist, care include un ecran edge-to-edge OLED, incarcare wireless si securitate via recunoastere faciala. Pe langa impresionantul iPhone X, compania a lansat in cadrul evenimentului desfasurat la Steve Jobs Theater din Apple Park, California si noile iPhone 8 si iPhone 8 Plus. Totodata, gigantul nord-american si-a promovat noile proiecte, Apple Watch 3 si Apple Watch 4K TV.

Fanii Apple asteptau de la evenimentul de lansare iPhone 8 si iPhone X, schimbari drastice de design plus cateva specificatii deosebite. Doar iPhone X vine insa cu mari noutati, telefonul aniversar al companiei impresionand prin detalii, constructie si specificatii tehnice. „X” vine cu un ecran spectaculos care ii domina partea frontala acoperind un procent mult mai mare din suprafata device-ului comparativ cu ceea ce ne obisnuise in trecut Apple Inc.

Lansare iPhone X: cele mai importante reactii

„Acum 10 ani, cand Steve introducea lumii moderne iPhone-ul, si-a incheiat prezentarea citandu-l pe Wayne Gretzky, unul dintre cei mai mari hocheisti ai tuturor timpurilor. Steve a spus asa . Despre asta este vorba in noul iPhone X. Nu facem decat sa urmam filosofia celui care ne este fondator si mentor: Apple va patina exact acolo unde tehnologia va ajunge in viitor, nu acolo unde este acum!” – PHIL SCHILLER, senior vice presedinte Apple

„iPhone X (ten) este menit sa paveze drumul tehnologiei pe piata smartphone pentru urmatorii zece ani. La fel cum acum zece ani, primul iPhone prezentat de Steve a deschis o noua lume, asta va face si noul iPhone. Nimeni, niciodata, n-a pus vreodata in mana unui simplu om asa cum a facut-o iPhone-ul. Este cu adevarat uimitor cat de mare este de la o zi la alta impactul pe care il au telefoanele noastre pentru omenire si ne mandrim cu asta. Cautam in permanenta inovatia, pentru ca asa am fost invatati, si credeti-ma – am avut un profesor fenomenal, unic! – Noul telefon este cu mult mai inteligent decat precedentele si cu mult mai personal decat a fost vreodata. ” – TIM COOK, CEO Apple

„Securitatea va fi fara discutie mult mai accesibila de aici incolo unui utilizator de iPhone. Iar gradul de siguranta cu mult mai mare. Deblocarea telefonului tau va fi de azi inainte incredibil de intuitiva, iar sansele ca o persoana oarecare sa poata debloca acest telefon in locul tau sunt infime, aproximativ de 1 la un milion. Totodata, Face ID de pe noul iPhone X va putea fi folosit pentru autorizarea platilor in Apple Pay. Totul este mult mai usor cu iphone Ten” – CRAIG FEDERIGHI, vice presedinte Apple

Lansare iPhone X: specificatii tehnice si primele impresii

Lansare iPhone X » iPhone X a fost de fapt considerat iPhone 8 inainte de evenimentul de aseara. Doar ca noul iPhone 8 imbraca hainele lui iPhone 7S asa cum era anuntat de marea majoritate a presei in ultimele luni. Apple a ales insa ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa fie doar doua versiuni de upgrade ale predecesorilor lor din 2016, astfel ca adevarata nava amiral a nord-americanilor pentru 2017 este acest iPhone X. Terminalul care este considerat unul „aniversar” (Apple implineste in 2017, zece ani de la lansarea primului iPhone) se pronunta de fapt „iPhone Ten” ori „iPhone 10” (nicidecum iPhone X) si aduce modificari importante conceptului cu care eram obisnuiti, in special la nivel de design, dar si la nivel de specificatii generale.

Lansare iPhone X

Modelul beneficiaza de un ecran cu diagonala imensa si o rezolutie excelenta. Avem, iata, un iPhone cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie 2436 x 1125 pixeli. iPhone Ten face saltul spre Super Retina Display, producatorul renuntand iata la tehnologia LCD cu care eram obisnuiti. Suna a OLED, dar ecranul de pe „X” este mai mult decat un astfel de ecran traditional. Scopul producatorului a fost acela de a realiza un telefon „nearly bezel free” si cam asa a fost. iPhone X este un iPhone „that is all display” asa cum chiar oficialii companiei il numesc. In ciuda faptului ca se bucura de un design realmente spectaculos este pacat sa nu-l protejati corespunzatori achizitionand una dintre aceste huse iPhone X, iPhone 10 menita sa-i confere siguranta, manevrabilitate deplina si corecta, dar si protectia necesara.

O alta noutate importanta este chipset-ul A11 Bionic care vine cu procesor neural si sase nuclee de tip TSMC pe o constructie de 10 nm. Nu stim nici in cazul acestui flagship pe ce memorie RAM ne bazam, dar spatiul de stocare va fi de 64 GB sau, dupa preferinte, chiar si de 256 GB, pentru ca va exista si aceasta optiune/varianta.

In privinta dotarilor foto, noul iPhone X vine cu doua camere pozitionate pe partea din spate, fiecare cu cate 12 megapixeli, plus optiunea de stabilizare optica. Selfie-cam-ul este echipat cu un senzor de imagine de 7 megapixeli si poate fografia in modul Portret cu blurarea fundalului. Camera principala are de asemenea posibilitatea de a filma in slow motion cu 240 de cadre pe secunda la rezolutie Full HD dar si sa faca inregistrari Ultra HD. Nu lipsesc aplicatiile dedicate realitatii augmentate, optiuni foarte importante pe care producatorul le-a prioritizat in acest an.

Lansare iPhone X (1)

Avem recunoastere faciala pe noul iPhone, asa cum scriam si noi in urma cu cateva luni. Prin Face ID, utilizatorul poate debloca terminalul prin scanarea fetei, o tehnologie pe care cei de la Apple o considera cea mai buna de pe piata. Sansele de a pacali aceasta aplicatie revolutionara sunt de 1 milion la unu, ceea ce in principiu ar trebui sa spuna destul de multe.

Lipseste butonul Home de pe noul device al Apple, iar in locul sau avem parte de mult discutatul Touch ID (despre care s-a zvonit ca nu va mai fi parte a noului iPhone) de scanare al amprentei digitale, dar util si pentru lansarea unei aplicatii sau chiar a asistentului Siri. Avem de asemenea incarcare de tip Wireless, compatibila cu standardul QI, dar si noile „animoji”, adica un soi de emoji-uri animate. Evident, le vom putea folosi in iMessage.

Lansare iPhone X: specificatiile sale cheie pe care trebuie sa le luam in calcul

  • – tehnologie 3D tracking utilizabila si pentru deblocarea telefonului
  • – ecran edge-to-edge care acopera aproape in totalitate partea frontala a item-ului
  • – fara Home Button
  • – Face ID, optiunea de recunoastere faciala a terminalului prin care de asemenea se pot efectua plati
  • – iOS 11 noul sistem de operare al companiei
  • – tehnologie de incarcare rapida si tehnologie de incarcare wireless
  • – 5.8 ” Super Retina display care suporta HDR in Dolby Vision si HDR10 plus True Tone
  • – noile animoji
  • – 64 GB memorie ROM si 256 GB memorie ROM
  • – precomenzile incep din data de 27 octombrie
  • – livrarile incep din data de 3 noiembrie
  • – iPhone X va avea preturi incepand de la 999 $

iPhone X

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Apple
Product Name
iPhone X
Price
$ 999