Stiri

Compania Elephone este pregatita sa lanseze Elephone Play X la finalul lunii aprilie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Elephone Play X este un smartphone interesant cu camera foto duala si procesor puternic, pe care foarte curand il veti putea achizitiona mai mult ca sigur si in Romania pentru un pret destul de echilibrat. Terminalul este asa cum probabil intuiti, un smartphone chinezesc, produs de o companie asiatica aflata in plina ascensiune, atat pe piata din Asia, cat si pe piata europeana, unde in ultimii doi ani a inregistrat o crestere semnificativa. Despre Elephone Play X, noua creatie a celor de la Elephone, discutam in cele ce urmeaza.

Elephone Play X aspect placut, procesor puternic si camera foto duala

Cei de la Elephone s-au facut rapid remarcati atat pe piata din Europa cat si pe piata nationala prin faptul ca ofera gadget-uri destul de bune din punct de vedere calitativ, la preturi cat se poate de decente. Elephone Play X nu va face nota discordanta, desi pretul sau va fi probabil putin mai mare decat tiparul cu care ne-a obisnuit in 2016 producatorul chinezesc.

Elephone Play X

Smartphone-ul Elephone Play X asigura un aspect exterior foarte placut. Terminalul imbraca o constructie eleganta, dar solida, pare destul de usor de manevrat din perspectiva greutatii, dimensiunilor si materialelor folosite de companie si adopta specificatii destul de puternice.

Spre exemplu, Elephone Play X, desi nu are avantajul unui brand renumit in spate, este echipatcu un procesor deca-core produs de celebra companie, MediaTek. Este vorba despre un chipset pe 64 de biti Helio X20 MTK6797, tactat la frecventa de 2.3 Ghz. Alaturi de acesta, Elephone Play X propune o placa video puternica (ARM Mali T880), un procesor grafic puternic, ce va inlesni in mod sigur functionalitatea gadget-ului in privinta jocurilor si aplicatiilor utilizate. Avem de asemenea la dispozitie o oferta interesanta in ceea ce priveste spatiul de stocare al dispozitivului (64 GB spatiu de stocare nativ), dar si in privinta memoriei RAM a telefonului, care atinge conform specificatiilor prezentate de producator, borna de 4GB.

Probabil ca v-ati dat seama inca de la primele randuri legate de specificatiile dispozitivului, ca terminalul Elephone Play X este unul special. Si intr-adevar este, pentru ca practic Elephone Play X imbraca titulatura de flagship, avand destule resurse pentru a se plasa in topul vanzarilor telefoanelor produse de compania chineza in 2017.

Un detaliu remarcabil legat de acest item este faptul ca Elephone Play X propune un sistem foto cu camera duala. Camera principala a terminalului are la baza un senzor color de 13 megapixeli si un altul monocrom de aceeasi dimensiune. Evident, aceasta camera foto principala este echipata cu tehnologii de baza precum autofocus sau flash LED. Ecranul sau, pare si el unul deosebit, in special comparandu-l cu alte creatii Elephone din ultima vreme. Avem un display cu diagonala de 5.5 inch si o rezolutie full HD (1920×1080 pixeli), care se remarca insa prin faptul ca practic nu are margini. Modelul bezel-less, extrem de popular in acest debut de 2017 a fost adoptat si de cei de la Elephone, care reusesc astfel sa construiasca un flagship destul de interesant, care cu certitudine se va bucura de vanzari importante in special in zona asiatica, primul target al companiei chinezesti.

Elephone Play X 3

Elephone Play X ruleaza inca din fabrica Android 7.0 Nougat, este un device compatibil cu tehnologia 4G LTE si dispune de conectivitate de tip wifi dual band. Acumulatorul sau va avea o capacitate de 3000 sau chiar de 3500 mAh anunta Gizmochina si va beneficia de tehnologie fast charging. Deocamdata, nu exista informatii oficiale asupra pretului final cu care se va comercializa acest terminal, dar cum, cel mai probabil va fi lansat in finalul lunii aprilie, vom reveni si noi, pe blogul catmobile.ro, cu informatii noi despre acest dispozitiv.

Summary
Compania Elephone este pregatita sa lanseze Elephone Play X la finalul lunii aprilie
Article Name
Compania Elephone este pregatita sa lanseze Elephone Play X la finalul lunii aprilie
Description
Elephone Play X este un smartphone interesant cu camera foto duala si procesor puternic, pe care foarte curand il veti putea achizitiona mai mult ca sigur si in Romania pentru un pret destul de echilibrat.