Stiri

Lamborghini Alpha One » telefon de lux cu pret ametitor

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Disparitia companiei Vertu, cea mai renumita dintre companiile care produc telefoane de lux a lasat parca un gol urias pe aceasta piata. Totusi, Lamborghini anunta lansarea unui astfel de device care, tinand cont de specificatiile sale, are un pret revoltator.

Lamborghini Alpha One, telefon de lux specificatii tehnice

Telefonul este lansat de Tonino Lamborghini, o companie care produce telefoane de lux exclusiviste sub brandul celebrului producator de automobile. Lamborghini Alpha One este disponibil deja in magazinele Harrods din Dubai si Londra si va avea un pret urias: 2500 de dolari!

Ce propune acest telefon pentru acesti bani?

Ei bine, terminalul este fabricat manual din piele cu aliaj lichid, despre care producatorul sustine ca este mult mai rezistent chiar si decat titanul. Lamborghini Alpha One este dual sim, beneficiaza de o camera foto principala de 20 megapixeli cu stabilizator optic si de un selfie cam de 8 megapixeli, plus Android 7.0 Nougat.

Procesorul ales de Tonino este chipset-ul high-end-urilor de anul trecut, Snapdragon 820 de la Qualcomm. Acesta este cuplat cu 4GB memorie RAM si 64 GB memorie nativa de stocare a datelor.

Lamborghini Alpha One are ecran de 5.5 inch cu rezolutie Quad HD si o baterie de 3250 miliamperi.

Fara indoiala, pentru un telefon de lux, modelul pare sa aiba un pret de-a dreptul revoltator, mai ales ca masina nu este inclusa in pret 🙂 Acest device se adreseaza indubitabil celor pasionati de stilul Lamborghini, dar chiar daca are caracter exclusivist, pare sa ne propuna destul de putine argumente in favoarea sa. Si ne referim aici la argumente valide care sa justifice un asemenea efort financiar.

Cum arata Lamborghini Alpha One? Puteti observa device-ul in clipul de mai jos.

Specificatii cheie »

  • 5.5-inch WQHD, 2560×1440, display
  • Qualcomm Snapdragon 820 processor
  • Android Nougat
  • 4GB memorie RAM cu 64GB spatiu de stocare a datelor plus slot microSD care permite extinderea sa pana la 128GB
  • 20 megapixeli camera principala plus 8 megapixeli pe camera frontala
  • Baterie: 3250 mAh
  • Senzor de amprente
Summary
Lamborghini Alpha One » telefon de lux cu pret ametitor
Article Name
Lamborghini Alpha One » telefon de lux cu pret ametitor
Description
Tonino a lansat oficial Lamborghini Alpha One, un telefon de lux cu specificatii decente, dar cu un pret absolut revoltator