Stiri

La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat. Vezi cel mai asteptat serial al anului. Cinci mistere de rezolvat

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat se vede pe Netflix incepand cu data de 3 septembrie. Netflix a promovat deja trailer-ul pentru ultimul sezon al celui mai așteptat serial al anului.

Fa parte din poveste, urmarind serialul pe Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7100PLB, 4K Ultra HD.

La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat: 5 mistere pe care serialul trebuie să le rezolve în cel de-al cincilea sezon

La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat se vede pe Netflix, din 3 septembrie. Va fi ultimul sezon al serialului, unul împărțit în două părți: prima parte din 3 septembrie, a doua parte din 3 decembrie. Trailerul dezvăluit de Netflix arată cum La Banda este atacată chiar în Banca Spaniei.

Însă, pentru toți iubitorii serialului, întrebările se învârt în jurul mai multor mistere care au rămas ”în aer” după sezonul patru al seriei. Nu uita: La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat se vede aici, din 3 septembrie.

1. Ce se va întâmpla cu Tokyo și Rio?

În primele trei sezoane ale seriei, principala legătură de dragoste din La Casa de Papel a fost cea dintre Rio și Tokyo. Cu toate acestea, pe măsură ce serialul a avansat, iar evenimentele erau în plină desfășurare, cei doi au ajuns să se despartă. Deși, pentru scurt timp, i-am văzut îmbrățișați cald în sezonul patru. Urmează oare un final fericit pentru cei doi în sezonul 5?

2. Cum vor ieși din Banca Spaniei

Cu siguranță, cel mai mare mister, care a fost lăsat în mod deliberat fără răspuns până acum, este cel legat de evadarea La Banda din Banca Spaniei. Cum planifică cea mai vânată Bandă să iasă din Banca Spaniei cu cele 90 de tone de aur, când clădirea este complet înconjurată de poliție și forțele militare? Cu siguranță vom afla răspunsul la acest mister în ultimul sezon al seriei. Nu uita, La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat se vede pe Netflix, din 3 septembrie.

3. Ce se va întâmpla cu moartea lui Nairobi?

Foarte probabil, Palermo, un personaj destul de îndrăgit de foarte mulți fani, a făcut cele mai mari greșeli în timpul sezonului patru. Cu sentimentele rănite, el l-a ajuta pe Gandia să scape, ceea ce a condus spre un efect de domino, căruia i-a căzut pradă Nairobi. Rămâne de văzut în ultima parte a serialului ce se va întâmpla cu moartea lui Nairobi, una dintre cele mai apreciate actrițe din serial. Ea avea un fiu, care îi fusese luat și plănuia să mai aibă un copil, în căutarea ei de a începe o nouă viață după terminarea jafului.

4. Cine va prelua frâiele operațiunii?

La cum s-au derulat evenimentele în sezonul 4, totul indică spre faptul că Palermo și-ar părăsi rolul de lider al Bandei. La rândul ei, Tokyo nu pare să fie cea mai potrivită pentru a-și asuma un rol atât de decisiv, eroina fiind mai degrabă impulsivă și prea puțin cerebrală în momentele importante. Se zvonește că cea care ar urma să preia acest rol în sezonul 5 ar urma să fie Raquel Murillo, redenumită Lisabona, iubita lui El Profesor. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri vor deveni în realitate și vom afla cu sigurnață în al cincilea sezon al celui mai așteptat serial al anului.

5. Unde este Tatiana?

Cum, care Tatiana? Cu siguranță o știi, pentru că o serie de flashback-uri de-a lungul sezonului patru ne-au arătat-o pe frumoasa Tatiana ca fiind mireasa lui Berlin. Ea știe ce planuri au jefuitorii și ar putea fi o apariție surpriză în cel de-al cincilea sezon din La Casa de Papel. E drept, prezența ei ar putea genera două situații, total opuse: va ajuta sau îi va trăda pe aliații lui Berlin? La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat, se vede aici, din 3 septembrie. Poți urmări serialul pe platforma de streaming online.

La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat: Denver anunță un final istoric

”Pe 3 septembrie începe sfârșitul…Care a fost momentul tău preferat de până acum? Pentru mine este clar, momentul preferat vine în sezonul viitor”. Așa își provoacă Jaime Lorente, actorul care interpretează rolul lui Denver, fanii, înainte de startul sezonului cinci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo)

Denver este unul dintre personajele îndrăgite ale seriei, dar și unul dintre cele mai instabile. Asta dacă este să judecăm după caracterul său vulcanic. E drept, personajul său a trebuit să depășească tot felul de greutăți, tentații și pierderi.

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă Denver va fi cel care va muri în finalul sezonului cinci. Actorul publică frecvent comentarii provocatoare pe rețelele de socializare pentru a-i entuziasma parcă și mai mult pe fani. Atunci când filmările sezonului cinci s-au încheiat, Jaime Lorente a postat ceva care a trezit de asemenea un interes deosebit: ”Denver/toată inima pe care o ai acolo, în interior” a scris el pe Instagram. Dacă va supraviețui sezonului 5, el va trebui să-și salveze iubita și fiul. Nu uita: La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat se vede pe Netflix, din 3 septembrie.

La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat: ce rol vor juca flashback-urile în ultimul sezon?

Sosirea iminentă a celui de-al cincilea sezon din La Casa de Papel continuă să dea naștere la numeroase teorii despre ceea ce se poate întâmpla pe parcursul ultimei serii. Se pare că flashback-urile vor fi unul dintre elementele fundamentale din ultima parte a serialului.

S-a confirmat deja coopotarea actorului Miguel Angel Silvestre, cel care va fi una dintre marile noutăți ale serialului. El va juca însă un rol important în flashback-uri, pentr că vorbim despre fostul iubit al lui Tokyo (Ursula Corbero), un iubit care se presupune că și-ar fi pierdut viața într-un jaf, înainte ca eroina să se alăture bandei profesorului. Există și o teorie care susține că de fapt fostul iubit ar fi în viață și s-ar întoarce pentru a încerca să o ajute pe Tokyo.

Un alt personaj care va apărea în sezonul cinci este Patrick Criado, care este cel mai probabil, fiul regretatului Berlin. Apariția sa se va baza de asemenea pe flashback-uri pentru a aduce în memoria Bandei imaginea tatălui său.

Printre teoriile vehiculat cu privire la ultimul sezon din La Casa de Papel apare și ideea că personajele deja decedate în serial în sezoanele anterioare, vor apărea dar ca amintiri, pentru a-și ajuta prietenii să rezolve conflictele cu care se confruntă în prezent. Cele mai vehiculate nume sunt firesc cele ale lui Nairobi (Alba Flores) și Berlin (Pedro Alonso), două dintre cele mai iubite și apreciate personaje ale seriei. Teoria are se pare și o bază reală, pentru că numele celor doi actori ar fi apărut deja în castingul primului episod din sezonul cinci al serialului. La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat se vede pe Netflix.

La Casa de Papel sezonul 5 episodul 1 online subtitrat: ”Surrendering has never been part of the plan”

Contul de Twitter oficial al serialului publică de asemenea câteva cadre din sezonul cinci, iar titlul este mai mult decât edificatoriu: ”Rendirse nunca ha sido parte del plan” sau ”Surrendering has never been part of the plan”. Adică, în traducere românească, ”Predarea nu a făcut niciodată parte din plan”

Pare clar că eroii principali ai serialului nu vor lua în calcul o predare, în ciuda faptului că sunt înconjurați, iar forțele militare ar urma să-i asalteze.

Cu atât mai interesant și mai miserios pare ultimul sezon din La Casa de Papel, pe care îl veți putea urmări din 3 septembrie, pe Netflix. În această ultimă parte a seriei a fost confirmată prezența unor actori esențiali pentru desfășurarea seriei. Vor reveni Itziar Ituno (Lisabona), Darko Peric (Helsinki), Ursula Corbero (Tokyo), Jaime Llorente (Denver), Alvaro Morte (Profesorul), Rodrigo de la Serna (Palermo), Belen Cuesta (Manila), Enrique Arce (Arturito), Esther Acebo (Stockholm), Miguel Herran (Rio), Luka Peros (Marsillia), Antonio Romero (Antonanzas), Hovik Keuchkerian (Bogota), Fernado Cayo (Colonelul Tamayo) și Najwa Nimri (Alicia Sierra).

Serialul produs inițial de Atresmedia si Netflix este creat de Alex Pina. Acesta are 52 de ani și s-a nascut la Pamplona, apoi a absolivit Universitatea de Stiinte si Informatii Publice din Navarra. A fost jurnalist pentru inceput si a lucrat pentru mai multe publicatii si agentii de stiri din Spania. In anii ’90 a facut saltul spre televiziune si a devenit scenarist.

In rolurile principale joaca Ursula Corbero, Alba Flores, Alvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Itziar Ituno, Miguel Herran si Kiti Manver. El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitură dată vreodată. El recrutează o bandă de opt persoane, cu diverse abilități și care nu au absolut nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției.

La Casa del Papel sau Money Heist în limba engleză a primit premiul Best Drama Series la cea de-a 46-a ediție a International Emmy Awards. Fiecare episod are 70 de minute și te va ține cu sufletul la gură.