Stiri

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana. Cand apare noul sezon

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 5 ani

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana. Cand apare noul sezon » Sezonul trei din La Casa de Papel, unul dintre cele mai in voga seriale ale momentului a reusit sa doboare cateva recorduri. La mijlocul lunii iulie, Netflix a adus cel de-al treilea sezon al super serialului gandit de Atresmedia, iar cifrele vorbesc de la sine.

Vezi aici —>  Top 20 seriale Netflix in 2020

Peste 34 de milioane de conturi au urmarit acest al treilea sezon al serialului, iar partea cea mai interesanta este ca Money Heist (asa cum i se spune serialului in limba enlgeza) a obtinut aceasta cifra impresionanta in decurs de numai o saptamana. Dar, ce se va intampla de aici inainte cu La Casa de Papel, cand apare urmatorul sezon, ce actori raman in prim plan precum si alte detalii importante, aflam din acest articol. La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana va putea fi urmarit in exclusivitate pe Netflix.

Bucura-te de acest serial la calitate inalta, urmarind Casa de Papel pe Televizor QLED Smart Samsung, 108 cm, 43Q60RA, 4K Ultra HD.

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana: despre serialul momentului

Am inclus si noi acest serial in Top 10 seriale Netflix in 2019. Ce este La Casa de Papel si despre ce este vorba in acest super serial?

La Casa de Papel este o producție spaniolă a celor Netflix și poartă semnătura lui Alex Pina. Premiera a avut loc pe data de 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores. Ideea? El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitură dată vreodată.

El recrutează o bandă de opt persoane, cu diverse abilități și care nu au absolut nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. Audiențele serialului au fost excelente pentru un show de platformă, ajungând ca ultimul episod difuzat să aibă o audiență de aproape 2 milioane de telespectatori. Aici nu este inclusă însă marea masă de fani Netflix, care frecventează day by day platforma. La Casa del Papel sau Money Heist în limba engleză a primit premiul Best Drama Series la cea de-a 46-a ediție a International Emmy Awards. Fiecare episod are 70 de minute și te va ține cu sufletul la gură. La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana va putea fi urmarit in exclusivitate pe Netflix

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana: actori si episoade

Serialul produs de Atresmedia si Netflix este creat de Alex Pina. In rolurile principale joaca Ursula Corbero, Alba Flores, Alvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Itziar Ituno, Miguel Herran si Kiti Manver.

Cele trei sezoane ale serialului au adus pana acum un numar de 30 de epsioade. Filmarile au avut loc pana acum in Museo Casa de la Moneda. Al treilea sezon al serialului a fost prezentat de Netflix pe 19 iulie 2019, iar doua saptamani mai tarziu, Diego Avalas (director la Netflix) a confirmat ca serialul primeste si un al patrulea sezon, la care scenaristii, regizorii si actorii lucreaza deja.

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana: cand apare sezonul 4

Vestea confirmarii sezonului 4 i-a multumit teribil pe fani. In octombrie, actorul argentinian Rodrigo de la Serna (Palermo), una dintre noile achizitii ale seriei, declara in tara sa natala: „Anul ce urmeaza voi fi in Spania. Pot confirma ca am fost convocat de producatori pentru al treilea si al patrulea sezon din La Casa de Papel”.

A fost inceputul sperantelor pentru fanii seriei. Ulterior, Formula TV din Spania a anuntat ca serialul este in plina productie pentru cel de-al patrulea sezon. Álvaro Morte (Profesorul), Úrsula Corberó (Tokio), Alba Flores (Nairobi), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Río) si Najwa Nimri (Alicia Sierra) au aparut intr-o conferinta de presa, iar subiectul a facut rapid inconjurul Spaniei si al lumii.

„Lucram la cel de-al patrulea sezon. De fapt, in realitate, nu ne-am oprit nicio clipa. Am terminat al treilea sezon de filmat si am continuat sa filmam pentru cel de-al patrulea. Vor fi 16 episoade, cred ca in prezent suntem la episodul 15” marturisea Itziar Ituno la finalul lunii trecute. Data exacta la care La Casa de Papel revine pe Netflix nu a fost oficial confirmata pana la ora redactarii acestui articol. La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana va putea fi urmarit in exclusivitate pe Netflix

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana: la ce sa ne asteptam in sezonul 4

Multa lume considera ca sezonul 3 din acest serial a fost de departe cel mai bun de pana acum. Finalul a fost unul incandescent, iar fanii si opinia publica asteapta deopotriva sa vada urmarile actiunilor in cel de-al patrulea sezon. Ce va face El Profesor care crede ca si-a pierdut deja iubirea vietii sale? Ce se va intampla cu Nairobi? Vor reusi Tokio si Rio sa treaca peste problemele care i-au obligat sa se desparta? Vor putea „jefuitorii Dali” sa scape si din acest al doilea atac de exceptie? Multe intrebari si prea putine raspunsuri in acest moment.

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana 2

Atunci cand a fost intrebat despre ceea ce se va intampla in cel de-al patrulea sezon al serialului, Alex Pina a explicat doar ca „acest sezon va surprinde pe foarte multa lume”. Nimeni n-a inteles nimic din explicatiile regizorului: „Spaniola, iberica, latinitatea trebuie revendicate. Cred ca marele pariu al serialului nostru se leaga de faptul ca este cel mai mare succes al unui serial non-englez. Dimensiunea sa este mondiala in acest moment si suntem foarte fericiti. Lucram cu totii la jaful perfect, suntem cu totii parte din serial, visam si noaptea ceea ce credem ca ar trebui sa punem pe hartie ziua. Dar dincolo de toate aceste detalii, ceea ce da valoare serialului este partea intima, emotionala, realista. Sunt cateva dintre partile care formeaza ADN-ul serialului La Casa de Papel”. Pina a refuzat astfel sa ofere prea multe detalii si nu a confirmat nici ca in cel de-al patrulea sezon va mai exista si un alt jaf, odata ce acesta se va fi incheiat.

Esther Acebo (Mónica Gaztambide) a completat: „Era deja greu de imaginat ca gasca noastra se va uni pentru un al treilea sezon. Asa ca ceea ce urmeaza este deja un premiu. Ma bucur ca pot sa fiu parte dintr-un proiect de exceptie” a marturisit ea cu zambetul pe buze. La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana se vede pe Netflix!

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 50 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
La Casa de Papel