Stiri

La Casa de Papel pregateste o aparitie SURPRIZA! Fotbalistul brazilian Neymar apare in serialul Netflix

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

La Casa de Papel va continua la Netflix cu sezonul 4. Dincolo de zvonurile legate de felul in care va continua serialul, dincolo de asteptarile uriase pe care le-a creat, in mod surprinzator, La Casa de Papel pregateste si o aparitie de rasunet.

Super starul brazilian Neymar Junior, unul dintre cei mai buni fotbalisti ai lumii va face parte din distributia  La Casa de Papel . „Nu-mi place nici fotbalul, nici petrecerile“, spune călugărul în timpul unei conversaţii despre Brazilia cu Berlin, unul dintre personajele principale ale serialului. „La Cupa Mondială, mă rog mereu pentru selecţionata noastră“, adaugă personajul înainte de a se retrage din cadru.

La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana va putea fi urmarit in exclusivitate pe Netflix.

Neymar in La Casa de Papel. Ce rol va juca super starul brazilian

Chiar Neymar a facut anuntul oficial al prezentei sale in ceea ce numeste „serialul sau preferat”: „Am putut să-mi îndeplinesc visul de a participa în serialul meu preferat. Şi acum, pot să împărtăşesc personajul Joao cu voi! Mulţumesc @lacasadepapel!“ a anuntat Neymar Junior pe contul sau de Instagram.

Asadar, starul de la Paris Saint Germain va putea fi urmarit in serialul La Casa de Papel, mai exact in expisoadele sase si opt ale celebrei productii Netflix si Antena 3.

La Casa de Papel - Neymar

Neymar si-a insotit mesajul de un scurt videoclip in care este vazut scotandu-si masca celebra a lui Salvador Dali, obiect pe care personajele centrale ale serialului il poarta deseori. Cel mai important fotbalist brazilian al momentului va interpreta rolul lui Joao, un calugar brazilian, despre al carui rol in serial nu se stiu momentan prea multe.

La Casa de Papel este o producție spaniolă a celor Netflix și poartă semnătura lui Alex Pina. Premiera a avut loc pe data de 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores. La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana va putea fi urmarit in exclusivitate pe Netflix.

Cine este Neymar Jr?

Pe numele sau complet Neymar da Silva Santos Junior, fotbalistul nascut pe 5 februarie 1992 este considerat unul dintre cei mai buni trei fotbalisti ai Planetei, dupa Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. In prezent evolueaza la Paris Saint Germain, multipla campioana a Frantei, unde are un salariu fabulos de aproape 40 de milioane de euro pe sezon. In cariera sa, Neymar a cucerit nu mai putin de 6 trofee cu Santos (prima sa echipa), alte 8 cu FC Barcelona (inclusiv UEFA Champions League) si inca 5 cu Paris Saint Germain. Este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria fotbalului brazilian.

El a debutat in august 2010 in nationala Carioca pentru care a marcat deja 60 de goluri in 97 de meciuri oficiale. Asta il face pe Neymar al treilea marcator all time al Braziliei dupa legendarii Ronaldo Nazario de Lima (62 de goluri) si Pele (77 de goluri). Neymar i-a depasit deja pe Romario, Zico, Rivaldo sau Ronaldinho. Alaturi de Selecao, Neymar a castigat Cupa Confederatiilor in 2013 si o medialie de aur la Jocurile Olimpice din 2016.

Conform Forbes, Neymar este unul dintre cei mai bine platiti sportivi ai momentului, contractele sale de publicitate aducandu-i venituri mai mari decat cele din fotbal. Brazilianul este totodata, protagonistul celui mai scump transfer din toate timpurile. Paris Saint Germain a platit pentru transferul sau de la Barcelona, nu mai putin de 222 de milioane de euro! O suma fara precedent in fotbalul mondial.

La Casa de Papel, cifre uimitoare

Serialul produs pana acum de Atresmedia a trecut la Netflix, iar primele cifre bifate de La Casa de Papel pentru celebra retea de streaming sunt spectaculoase. Peste 34 de milioane de conturi au urmarital treilea sezon al serialului, iar partea cea mai interesanta este ca Money Heist (asa cum i se spune serialului in limba enlgeza) a obtinut aceasta cifra impresionanta in decurs de numai o saptamana. La Casa de Papel sezonul 4 online subtitrat in romana va putea fi urmarit in exclusivitate pe Netflix.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
La Casa de Papel