Reviews, Stiri

Karbonn Yuva 2, smartphone de buget disponibil in India

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Pe site-ul nostru ati putut citi recent despre doua terminale de buget lansate de compania Karbonn. Modelele Karbonn K9 Smart Selfie si Karbonn Titanium Jumbo sunt urmate acum la analiza de modelul Karbonn Yuva 2, un telefon foarte accesibil ca pret cu specificatii decente. Momentan, device-ul va putea fi achizitionat doar prin intermediul platformelor online din India, tara de origine a producatorului.

Karbonn Yuva 2 specificatii tehnice

Karbonn Yuva 2 este un smartphone de buget 4G. Device-ul apare deja listat pe site-ul oficial al producatorului si va fi disponibil in culori precum negru, albastru si auriu (champagne).

Se pare ca modelul va fi imbracat intr-o constructie care combina policarbonatul si metalul, iar aspectul sau are toate argumentele sa fie unul placut pentru un telefon din gama de buget. Ecranul este un IPS cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD (1280 x 720 pixeli), iar sub capota, producatorul a introdus un procesor quad-core de 1.25 GHz.

Karbonn Yuva 2

Se pare ca acest chipset este cuplat cu 2 GB memorie RAM si cu 16 GB pentru stocarea de date interna. In mod firesc, Karbonn va permite pe noul Karbonn Yuva 2 extinderea memoriei native de la 16GB pana la 128 GB prin intermediul slotului pentru carduri externe de memorie, de tip microSD.

Karbonn Yuva 2 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, beneficiaza de conectivitate 4G cu VoLTE si are „calitatea” de dual SIM. Handset-ul celor de la Karbonn cantareste 170 de grame si masoara nu mai putin de 9.6 milimetri grosime. Inaltimea sa atinge 144.2 milimetri, iar latimea sa masoara 72.4 milimetri.

Dotarile foto nu par sa fie deloc impresionante, cu toate ca producatorul a alocat o rezolutie de 5 megapixeli pentru camera principala a telefonului plasata pe spatele device-ului. Frontal, Karbonn Yuva 2 vine cu o camera foto de 3.2 megapixeli, utila pentru selfie-uri si videocalling. Evident, atat cat ii permit resursele telefonului. In ceea ce priveste autonomia, tindem sa credem ca aceasta va fi una decenta spre buna. Bateria Karbonn Yuva 2 are o capacitate de 2.250 de miliamperi, iar producatorul ne anunta ca aceasta va asigura pana la 8 ore in convorbiri si pana la 180 de ore in stanbdy.

Conform primelor informatii, cu toate ca cei de la Karbonn nu au anuntat inca pretul oficial al telefonului, Karbonn Yuva 2 va costa aproximativ 5000 de rupii indiene, echivalentul a 300 de lei in Romania. Device-ul va putea fi cumparat prin intermediul site-urilor amazon.in si flipkart.com.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Karbonn
Product Name
Karbonn Yuva 2