Reviews, Stiri

Karbonn Titanium Jumbo cu baterie de 4000 mAH lansat oficial in India

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Karbonn a anuntat astazi lansarea oficiala a celui mai recent telefon de buget al sau, Titanium Jumbo, din gama „Titanium”. Dincolo de numele foarte simpatic, device-ul are un pret foarte bun de achizitie si va fi disponibil prin intermediul canalelor online si offline din India.

Sansele sa ajunga in Europa sunt destul de mici in momentul acesta, insa smartphone-ul va putea fi achizitionat prin intermediul unor platforme sigure. Este prima lansare importanta din octombrie a companiei care-si respecta programul: in august a lansat Karbonn Aura Note Play, iar in septembrie Karbonn K9 Smart Grand.

Karbonn Titanium Jumbo specificatii tehnice

Karbonn Titanium Jumbo va costa sub 400 de lei. Echivalentul la zi a 6.490 de rupii indiene (aproximativ 390 de lei). Device-ul are un aspect destul de placut care aduce aminte de telefoanele Lenovo din urma cu doi ani. Ecranul este un HD IPS cu diagonala de 5 inch si rezolutie 1280 x 720 pixeli.

Karbonn Titanium Jumbo

Telefonul este motorizat de un proecsor quad-core tactat la frecventa de 1.3 Ghz si cuplat cu 2 GB memorie RAM. Spatiul dedicat memoriei native de stocare a datelor este de 16 GB, un spatiu care poate fi extins prin intermediul cardurilor externe pana la 64 GB. Din fericire, Karbonn a alocat acestui device o capacitate suplimentara pentru memoria flash si un slot care sa permita atasarea de carduri microSD.

Compartimentul foto este dominat de camera principala de pe spate. Aceasta vine cu LED Flash si un senzor de imagine cu rezolutie de 13 megapixeli. Camera beneficiaza de diferite optiuni importante precum Panorama, continuous shot si Face Detection. Partea frontala beneficiaza de o camera selfie cu rezolutie de 8 megapixeli, destul de utila pentru efectuarea de selfie-uri si video calling.

Karbonn Titanium Jumbo ruleaza din cutie Android 7.0 Nougat si are o baterie destul de generoasa. Menita sa asigure o autonomie mare telefonului, acumulatorul de pe Karbonn Titanium Jumbo are o capacitate de 4000 de miliamperi si se va incarca prin portul microUSB al telefonului.

Noul device al companiei Karbonn vine cu suport 4G VoLTE, dar si alte optiuni importante precum Bluetooth, WiFi, GPS, A/GPS, OTG si dual-SIM.

Karbonn Titanium Jumbo verdict

Pentru suma de 390 de lei, telefonul mi se pare o optiune interesanta. Este clar ca nu beneficiaza de o configuratie puternica, iar constructia sa arata destule slabiciuni, desi estetic, corespunde. Device-ul are o baterie generoasa, doua camere decente si un sistem de operare curat si bine optimizat.

Procesorul este un quad-core nu foarte puternic, dar suficient de bun pentru a te ajuta la efectuarea task-urilor zilnice. Cei 2 Gb RAM sunt putini chiar si pentru clasa de buget 2017, insa multumitori in contextul in care Karbonn nu ataca prin acest telefon decat buzunarele unor posibili doritori de telefoane decente, fara perspective spectaculoase.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Karbonn
Product Name
Karbonn Titanium Jumbo
Price
LEI (aproximativ) 390