Reviews

Karbonn Titanium Jumbo 2, telefon 4G de buget, cu baterie de 4000 mAh, la doar 365 RON

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

In octombrie anul trecut, indienii de la Karbonn lansau pe piata un nou telefon de buget, cu nume foarte ciudat. Ca parte a gamei „Titanium”, smartphone-ul Karbonn Titanium Jumbo s-a prezentat cu un aspect foarte placut si un pret bun de achizitie. Ei bine, astazi, la 5 luni distanta, aflam ca indienii vin cu un al doilea model, care se vrea a fi un update al primei versiuni. Detalii despre Karbonn Titanium Jumbo 2 aflam in cele ce urmeaza.

Karbonn Titanium Jumbo 2 specificatii tehnice, detalii oficiale, pareri si imagini

In parteneriat cu cei de la Airtel, Karbonn, una dintre companiile pe care le-am inclus si noi in acest top 5 producatori smartphone din India, lanseaza astazi telefonul de buget, Karbonn Titanium Jumbo 2.

Karbonn Titanium Jumbo 2

Telefonul are cateva specificatii atractive, insa nu aduce imbunatari majore fata de editia din 2017. In schimb, avem de aceasta data un ecran mai mare, cu diagonala mai generoasa.

Ecranul de pe Karbonn Titanium Jumbo 2 are 5.5 inch in diagonala si o rezolutie HD. Imbracat in sticla curbata de 2.5D, HD-ul Full Laminated pare capabil sa asigure o experienta decenta utilizatorilor interesati de achizitionarea telefonului.

Sistemul de operare cu care Karbonn a „echipat” acest dispozitiv este Android OS (v7.0 Nougat), la fel ca si pe versiunea din octombrie 2017.

Capabil de conectivitate de tip 4G VoLTE, Karbonn Titanium Jumbo 2 se bucura de tehnologie Wi-Fi de ultima generatie (802.11 b/g/n) si de tehnologie bluetooth 4.0. Telefonul are GPS, dar si mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti.

Senzorul de amprente nu lipseste din configuratia device-ului, a carui autonomie este asigurata de o baterie foarte generoasa de 4.000 de miliamperi. De fapt, Karbonn pastreaza pe Titanium Jumbo 2 aceeasi baterie ca si pe versiunea anterioara, in ciuda faptului ca diagonala ecranului este acum mai mare.

In ceea priveste performanta acestui dual-sim, Karbonn Titanium Jumbo 2 se bazeaza pe acelasi procesor quad-core, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Acest chipset este cuplat cu 2GB RAM si cu 16 GB dedicati memoriei native. Aceasta din urma, poate fi extinsa de utilizator, folosindu-se de slotul pentru carduri externe, de tip microSD. Capacitatea maxima atinge doar 64 GB.

Karbonn Titanium Jumbo 2 (2)

Sectorul foto este unul atractiv. Senzorul de imagine de pe spate are o rezolutie de 13 megapixeli, in timp ce selfie-urile si video calling-ul sunt asigurate de o camera frontala cu rezolutie de 8 megapixeli. Camera principala a device-ului beneficiaza de diferite optiuni importante precum Panorama, continuous shot si Face Detection.

Pret, verdict si disponibilitate Karbonn Titanium Jumbo 2

Telefonul poate fi achizitionat pe culori precum negru, auriu si cafeniu. Costa 5.999 de rupii indiene la magazinele locale, insa pentru a putea sa-l achizitionati din alta tara aveti varianta Amazon.in, acolo unde terminalul costa 6.299 de rupii indiene, echivalentul a 365 de lei la cursul zilei de azi.

La fel ca si pe versiunea anterioara, Jumbo 2 are destule lacune si cateva detalii atractive. Procesorul este un quad-core nu foarte puternic, dar suficient de bun pentru a te ajuta la efectuarea task-urilor zilnice. Cei 2 Gb RAM sunt putini chiar si pentru clasa de buget, insa multumitori in contextul in care Karbonn nu ataca prin acest telefon decat buzunarele unor posibili doritori de telefoane decente, fara perspective spectaculoase.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Karbonn
Product Name
Karbonn Titanium Jumbo 2