Reviews, Stiri

Karbonn K9 Smart Selfie smartphone 4G VoLTE, costa 300 de RON

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Karbonn Mobile si-a regasit un loc in Top 5 producatori smartphone din India. Compania a lansat recent pe piata modelul Karbonn Titanium Jumbo, device „aprovizionat” cu o baterie de 4000 de miliamperi. Indienii au lansat insa pe piata inca un dispozitiv de buget, Karbonn K9 Smart Selfie, un telefon cu suport 4G VoLTE. Mai multe detalii despre el, aflam in cele ce urmeaza.

Karbonn K9 Smart Selfie, cu focus pe camera frontala

Noul Karbonn K9 Smart Selfie pare un telefon de buget de la primele clipe pe care le petreci rasfoindu-i specificatiile tehnice. Aspectul sau este unul placut, iar de departe, cel mai atractiv detaliu legat de el este pretul de achizitie. Device-ul costa 300 de lei, echivalentul a 4.890 de rupii indiene in aceasta zona.

Karbonn K9 Smart Selfie

Specificatiile sale nu sunt insa impresionante. Nici nu prea ar avea cum sa fie la acest pret. Vestea buna este ca device-ul asigura suport pentru reteaua 4G VoLTE, dar si avantajul pe care-l asigura utilizatorilor interesati de un telefon de buget care sa ruleze din cutie, Android 7.0 Nougat, fara bloatware.

Optiunile de conectivitate obisnuite nu lipsesc nici de pe noul K9 Smart Selfie. Avem mufa pentru casti de 3.5 milimetri, functia FM Radio, capacitate dual SIM, tehnologie Bluetooth 4.0 si tehnologie GPS.

Device-ul se bazeaza pe un ecran FWVGA cu diagonala de 5 inch, capabil sa suporte o rezolutie 854 x 480 pixeli. Ecranul este imbracat in sticla curbata si pare sa contribuie involuntar (probabil) la aspectul foarte placut al telefonului. Karbonn K9 Smart Selfie ascunde sub capota un procesor quad-core de 1.1 Ghz, chipset pe care Karbonn Mobile l-a cuplat cu 1 GB dedicat memoriei RAM. Capacitatea de stocare a datelor este foarte, foarte modesta. Doar 8 GB a alocat producatorul acestui device, dar capacitatea poate fi extinsa la 32 GB prin carduri externe de tip microSD.

Sectorul foto este poate cel mai usor de remarcat la acest dispozitiv. Karbonn s-a folosit de acest sector pentru a sublinia inca din denumirea telefonului catre ceea ce se focuseaza. Karbonn K9 Smart Selfie are, ati ghicit, o camera selfie surprinzator de atractiva pentru pretul sau final de achizitie. Frontal, terminalul beneficiaza de aportul unui senzor de imagine de 8 megapixeli, in timp ce pe spate, sta asezat senzorul principal cu rezolutie de 5 megapixeli (ajutat si de LED Flash). In ceea ce priveste autonomia telefonului, producatorul a ales un acumulator Li-Ion cu capacitate de 2300 de miliamperi. Destul de ok pentru ceea ce poate oferi pana la urma acest smartphone foarte accesibil.

Cel mai probabil device-ul va putea fi achizitiona prin intermediul site-urilor flipkart si amazon.in.

  • Karbonn K9 Smart Selfie specificatii tehnice complete
  • Ecran: 5-inch (854 x 480 pixels) FWVGA 2.5D curved glass display
  • Procesor: 1.1 GHz quad-core
  • Memorie: 1GB RAM, 8GB memorie interna cu posibilitate de extindere pana la 32GB via microSD
  • Sistem de operare: Android 7.0 (Nougat)
  • Dual SIM
  • Camera principala: 5MP cu LED Flash
  • Camera frontala: 8MP
  • Conectivitate: 3.5mm audio jack, FM Radio, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS
  • Acumulator: 2300mAh
Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Karbonn
Product Name
Karbonn K9 Smart Selfie
Price
RON (aprox) 300