Reviews

iVooMi V5, smartphone dual sim si 4G VoLTE cu Android pur si pret sub 250 lei

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Pareri despre iVooMi V5 » In urma cu doua saptamani va scriam despre lansarea oficiala a telefonului de buget iVooMi i2, un terminal cu procesor Quad-Core de la Mediatek, o memorie RAM de 3 GB si Android 8.1 Oreo la bord.

Astazi, compania chineza a anuntat oficial lansarea modelului , un device al carui pret nu va depasi 250 de lei. In India, iVooMi V5 este deja disponibil la achizitie pentru doar 3,499 rupii indiene, echivalentul a 200 de lei in Romania. Iata ce specificatii aduce acest terminal de buget

iVooMi V5 specificatii cheie

➡Ecran de 5.0-inch, FWGA
➡Procesor de 1.2 Ghz
➡Memorie RAM 1GB
➡Memorie interna 8GB
➡Android 7.0 Nougat
➡Baterie de 2800 mAh
➡4G VoLTE
➡Dual SIM
➡Camera principala 5 megapixeli
➡Camera frontala 5 megapixeli
➡Pret: sub 250 RON

Pareri despre telefonul iVooMi V5

Dupa cum puteti observa, acest device este unul de buget, fara prea mari pretentii. Genul de telefon pe care il cumperi ca back-up sau eventual doar pentru convorbiri si cateva task-uri zilnice, care si-asa se vor „rezolva” destul de greu, tinand cont de tehnologia din spatele iVooMi V5.

Una peste alta insa, pentru cineva care nu doreste sa investeasca prea multi bani intr-un telefon mobil, smartphone-ul celor de la iVooMi s-ar putea sa fie unul interesant. Pretul de achizitie este clar unul provocator, insa merita cu adevarat acesti bani, modelul iVooMi V5?

iVooMi V5 (3)

Noi credem ca da. Nu poti avea pretentii foarte mari de la un smartphone al carui pret se apropie de aceasta cifra. Si totusi, iVooMi V5 surprinde placut prin faptul ca ruleaza un sistem de operare foarte curat, aproape de o versiune stock, ceea ce va asigura mai putin lag in efectuarea activitatilor zilnice precum si mai mult control asupra energiei consumate.

Avem un procesor quad-core depasit, dar destul de decent pentru acesti bani. E vorba despre un chipset care atinge o viteza maxima de 1.2 Ghz, un quad-core cuplat cu 1 GB RAM si 8 GB stocare interna. Fara doar si poate, iVooMi V5 nu este un smartphone pe care te poti juca diverse jocuri si ar trebui sa te consideri norocos daca vei putea utiliza aplicatii precum Facebook, Instagram sau gMail fara probleme.

iVooMi V5 (2)

iVooMi V5 are o baterie destul de maricica, la 2800 de mAh. Asta iti va asigura o zi de autonomie aproape sigur si de aici cred eu ca te poti baza pe device ca pe un back-up phone. Alte avantaje ar fi faptul ca device-ul suporta tehnologie 4G VoLTE si este dual sim.

Avem inclusiv GPS pe acest device si un ecran destul de modest, cu rezolutie FWGA si diagonala de 5-inch. Mi-ar fi placut ca diagonala sa fie mai mare, poate iVooMi V5 devenea pretabil si pentru persoanele ceva mai in varsta.

Bateria de 2.800 de mAh se incarca prin portul microUSB, iar capacitatea de stocare este intr-adevar una mica, dar nici nu cred ca e cazul sa cumperi iVooMi V5 pentru a stoca diverse utilitati sau poze. Oricum, sectorul foto, cu camere de 5 megapixeli pe fata si pe spate, nu pare unul prea interesant.

iVooMi V5

iVooMi V5

In concluzie, iVooMi V5, proaspat lansat astazi de producatorul chinez, nu se adreseaza oricui. Ci mai degraba celor care nu pun accent pe telefonul lor mobil pentru altceva decat conversatii si eventual browsing. Nu poate fi vorba de gaming, multitasking sau mai stiu eu ce aplicatii solicitante pe acest device, a carui experienta clean din punct de vedere OS, mi se pare un avantaj suficient. De asemenea, ecranul cu recomandarea „shatterproof” se poate demonstra un alt atu pentru iVooMi V5. Suma de achizitie poate face ca device-ul sa fie luat in considerare. Il gasiti pe Snapdeal.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
iVooMi
Product Name
iVooMi V5
Price
RON (aprox) 250