Reviews

iVooMi i2 telefon de buget cu baterie de 4.000 mAh si camera duala

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

V-am prezentat recent cateva telefoane de buget mai putin cunoscute, dar care au ajuns pe piata din Romania. Pe langa modele Lesia Note X si Doopro P2, va oferim astazi detalii despre proaspat lansatul iVooMi i2, un alt terminal de buget care foarte probabil va intra in curand pe piata din tara noastra. Producatorul chinez l-a lansat deocamdata in India, o piata pe care a intrat de ceva timp si unde se descurca foarte bine pe un sector unde concurenta nu este deloc una mica.

Din punct de vedere al pretului de achizitie, modelul iVooMi i2 sta foarte bine. Este evaluat in India la 7.499 de rupii indiene, ceea ce in „traducere romaneasca” inseamna cam 430 de lei. Probabil ca in Romania, iVooMi i2 se va apropia de 500 de lei. Haideti sa vedem daca-si merita sau nu, banii. Iata specificatiile modelului iVooMi i2:

  • Display: 5.45-inch (1440 × 720 pixels) HD+ 18:9 2.5D
  • Procesor: 1.5GHz Quad-Core MediaTek MT6739 64-bit
  • Placa video: PowerVR Rogue GE8100 GPU
  • Memorie: 3GB RAM, 32GB stocare de date (extensibila pana la 128GB)
  • Sistem de operare: Android 8.1 (Oreo)
  • Hybrid Dual SIM ( nano + nano / microSD)
  • 13MP + 2MP camera principala cu LED Flash
  • 8MP camra frontala cu LED flash
  • Alte optiuni: 3.5mm audio jack, FM Radio, Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE, GPS
  • Dimensiuni: 148.5 x 70.8 x 8.2 mm;
  • Greutate: 137g
  • Baterie: 4.000 mAh

Pareri despre iVooMi i2

Noul model (care momentan este disponibil pe site-ul Flipkart din India) are cateva argumente importante in favoarea sa, raportandu-ne la pretul de achizitie solicitat de producator.

In primul rand, vorbim de un telefon ergonomic, usor si cu aspect destul de placut. Marginile sale laterale sunt subtiri, iar partea de sus si de jos a partii sale frontale, ceva mai groase. Pe spate, avem sticla, la fel ca si pe fata, semn ca noul iVooMi i2 a primit destul de multa atentie in procesul de constructie.

iVooMi i2

Pentru un telefon care va costa aproximativ 500 de lei in Romania, apreciem ecranul de 5.45 inch cu rezolutie HD + (se putea mai bine) si format 18:9. Apreciem totodata memoria destul de buna pentru acest nivel (3GB RAM) si prezenta celei mai noi versiuni de Oreo, ca sistem de operare. In plus, dincolo de faptul ca este un oS foarte economicos, pare si destul de lipsit de bloatwares.

Procesorul nu este senzational, dar device-ul se bucura de prezenta unei placi video destul de bune pentru acest nivel. Nu cred ca vor fi probeleme reale la acest capitol si sunt convins ca iVooMi i2 va putea rula aproape orice joc din Magazin Play.

Terminalul este dual SIM, iar daca esti interesat sa-l cumperi, trebuie sa ai pregatit un SIM de tip Nano. Vine cu mufa pentru casti de 3.5 mm si cu o baterie foarte generoasa, de 4.000 de miliamperi.

In sectorul foto, remarc in primul rand camera frontala care are o rezolutie de 8 megapixeli, ceea ce nu mi se pare deloc rau. Pe spate, producatorul propune o camera duala, cu senzori de 13 si 2 megapixeli, plus LED Flash. Avem inclusiv efect bokeh pe acest device, precum si deblocare faciala, de tip Android.

Una peste alta, la acest pret, iVooMi i2 mi se pare un telefon interesant, insa concurenta va fi insuportabila pentru producator, si de aceea cred ca pretul (cel putin pentru tara noastra) nu va fi un avantaj. Modelul este disponibil in India pe culorile Bronze Gold, Olive Black si Indigo Blue.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
iVooMi
Product Name
iVooMi i2