Reviews, Stiri

itel S21 este oficial: smartphone 4G cu doua camere selfie si pret mic

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

itel Mobile a lansat pe piata modelul S21, un telefon focusat pe partea de selfie. Terminalul beneficiaza de conectivitate de tip 4G VoLTE si totodata de un pret excelent: 360 de lei la ora redactarii acestui articol.

itel S21 detalii tehnice oficiale

„Nu suntem atrasi de competitie in acest moment. Nu concuram cu nimeni si nici nu ne-am propus sa facem asta in perioada urmatoare. Atentia noastra este distribuita in general catre clienti si necesitatile lor. De aici, ne extragem energia necesara pentru a profita de talentul unor ingineri foarte priceputi. Cautam sa lansam produse accesibile, focusate pe detalii, cat mai intens posibile. Felul in care abordam noi la itel Mobile lucururile este diferit in functie de cerintele pietei noastre fidele. Noul itel S21 este un exemplu de telefon care implineste dorintele clientilor nostri pe care ni-i dorim in continuare alaturi. ” – itel Mobile despre lansarea itel S21

Noul itel S21 va fi disponibil pe site-urile de specialitate de tip flipkart sau amazon pe culori precum Moonlight Silver, Champagne Gold sau Elegant Black. Pretul sau exact de achizitie este 5.999 de rupii indiene, adica o suma sub 400 de lei in Romania.

Prin ce se remarca noul itel S21 ? In primul rand, terminalul beneficiaza de un design destul de elegant. Este clar un telefon de buget daca arunci o privire peste specificatiile sale, dar telefonul nu lasa chiar aceeasi impresie la primul contact vizual cu el. Evident, argumentul cel mai important al itel S21 este camera selfie frontala, care beneficiaza de setup dual.

Avem doi senzori de 2, respectiv 5 megapixeli pe partea din fata si un bine-venit LED Flash. itel S21 este dual SIM, ruleaza Android 7.0 Nougat (pur) si are o camera pe spate de 8 megapixeli, echipata de asemenea cu LED Flash. Evident, acest terminal nu va beneficia de upgrade la o versiune superioara asa cum este Android 8.0 Oreo. O alta veste buna este ca pentru o suma destul de rezonabila, itel S21 beneficiaza de conectivitate 4G VoLTE si de tehnologie bluetooth 4.1. Nu lipseste optiunea GPS si nici senzorul de amprente al device-ului.

itel S21

Din pacate, dar nu neaparat si surprinzator, itel S21 are doar 1 GB memorie RAM si daor 16 GB pentru stocarea de date. Aceasta capacitate a memoriei flash poate fi extinsa insa pana la 32 GB prin intermediul unui card extern, microSD. S21 are un ecran cu diagonala de 5 inch, tehnologie FWVGA, care suporta o rezolutie 854 x 480 pixeli.

Sub capota, dispozitivul celor de la intel Mobile ascunde un procesor quad-core de la MediaTek, tactat la frecventa de 1.1 Ghz. Acest chipset este asociat cu placa video Mali T860 de 400 Mhz. Smartphone-ul de buget al intel va avea o autonomie buna, datorita acumulatorului cu o capacitate de 2700 de mAh.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
itel Mobile
Product Name
itel S21