Comparatii

iPhone X vs OnePlus 5T » flagshipul chinezilor este mai rapid!

Home  »  Comparatii

CatMobile.ro

acum 6 ani

iPhone X vs OnePlus 5T » flagshipul chinezilor este mai rapid! » OnePlus 5T a doborat in doar 6 ore un prim record in interiorul companiei din China. Flagshipul celor de la OnePlus, lansat in urma cu cateva zile, lasa o impresie foarte puternica inca din primele zile de dupa lansare, iar testul de viteza realizat de cei de la Everything ApplePro ne lasa fara cuvinte. Duelul iPhone X vs OnePlus 5T il puteti urmari integral mai jos si stabili propriile dumneavoastra concluzii.

OnePlus 5T este considerat a fi un „flagship killer”, aspect cu care eu personal nu sunt foarte de acord, cu toate ca expresia vizeaza in mare raportul calitate-pret al telefonului comparabil cu alte high-end-uri de pe piata. OnePlus 5T mi se pare un telefon de top, care intr-adevar costa de aproape doua ori mai putin decat iPhone X spre exemplu. Dar ceea ce ascunde telefonul in interior il recomanda totusi ca pe un veritabil flagship.

Revenind la testul de viteza efectuat de canalul amintit, trebuie sa recunoastem ca nu mica ne-a fost mirarea sa aflam cat de bine a raspuns terminalul duelului de la distanta cu super chipset-ul celor de la Apple, Apple A11 Bionic. Stim deja ca este destul de dificil pentru telefoanele care ruleaza Android sa impresioneze in fata iPhone X din cauza limitarilor procesorului, dar acest OnePlus 5T chiar impinge catre limite modelul Snapdragon 835 de la Qualcomm. Cei 2.5 Ghz ai platformei si cei 8 GB RAM pe care OnePlus i-a alocat acestui model par o reteta sigura!

Chiar daca in prima runda a testului efectuat de EverythingApplePro, iPhone X si-a tras partea leului si a transat disputa, in clipul de mai jos puteti observa cat de rapid este OnePlus 5T si al sau Snapdragon 835 in comparatie cu Apple A11 Bionic. La trecerea in revista a aplicatiilor, OnePlus 5T a depasit in viteza iPhone X asa cum veti putea urmari in acest clip de mai jos.

iPhone X vs OnePlus 5T: test de viteza

Toate detaliile despre noul terminal de top al OnePlus le puteti gasi in acest review OnePlus 5T de pe blogul nostru.