Stiri

Apple iPhone SE review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Review Apple iPhone SE – A big step for small.

Pe 21 martie a fost lansat oficial noul smartphone de la Apple, si anume Iphone SE.

Daca ne asteptam la ceva mai mare si mai aratos, mai bine ne luam gandul. Apple a anuntat ca Iphone SE va fi cel mai performant device de 4 inch. Cel mai probabil cu aceste dimensiuni vor sa atraga genul de utilizator pentru care marimea gadgetului a devenit o problema, acesta nemaincapand in buzunar.

iPhone SE pret

Producatorul american a anuntat ca va fi pastrat acelasi design ca si la Iphone 5s, exact acelasi ecran, asezarea butoanelor, portul de incarcare si locatia microfonului si a difuzorului, alegere dezamagitoare pentru cei care se asteptau la schimbari firesti. Totusi, „sub capota” Iphone SE este clar diferit de Iphone 5s, cel putin in ceea ce priveste conectivitatea, camera, Ram-ul si procesorul.

Review iPhone SE

 

Pretul unui SE pleaca de la 399 USD pentru versiunea de 16GB si 499 USD pentru cea de 64GB. Lansat dupa Samsung Galaxy s7 si Samsung Galaxy s7 Edge, cel mai probabil Apple Iphone SE a fost scos pe piata pana ce se va pune la punct tot ce tine de viitorul Iphone 7, care intarzie in fata Samsung. Nu se stie daca aceasta intarziere se datoreaza faptului ca rivalii au lansat ceva cu care apple nu poate concura sau este o strategie pentru a pune in valoare mai bine o noua tehnologie. Lansarea lui Iphone 7 va dovedi care din afirmatiile de mai sus este valida.

iPhone SE Specificatii

Apple iPhone SE

Anul lansarii: 2016
Capacitate: 16 si 64 GB
Culori: gri stelar, argintiu, auriu, roz auriu
Numarul de model de pe capacul din spate: A1662, A1723
Detalii: partea frontala este plana si este realizata din sticla. Partea din spate este din aluminiu eloxat. Butonul principal este prevazut cu senzor Touch ID. Pe partea din spate exista un blit LED True Tone, iar pe latura dreapta exista un suport pentru cartela SIM cu factor de forma 4FF (Fourth Form Factor) sau nano-SIM. Numarul IMEI este gravat pe capacul din spate.

 

Summary
Apple iPhone SE - A big step for small
Article Name
Apple iPhone SE - A big step for small
Description
Apple a anuntat ca Iphone SE va fi cel mai performant device de 4 inci. Cel mai probabil cu aceste dimensiuni vor sa atraga genul de utilizator pentru care marimea gadgetului a devenit o problema, acesta nemaincapand in buzunar.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo