Stiri

iPhone 8 ar urma sa fie lansat pe 12 septembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

iPhone 8 este fara doar si poate, cel mai asteptat dintre telefoanele care vor fi lansate in aceasta a doua jumatate a anului. Cele mai recente informatii ne anunta ca in data de 12 septembrie cei de la Apple vor organiza un super eveniment, pentru care au inceput deja sa trimita invitatii oficiale. „iPhone 8 va fi marele protagonist”, confirma The Verge.

Apple oragnizeaza pe 12 septembrie un eveniment major: apare noul iPhone 8!?

„The Apple Special Event” va fi tinut in Steve Jobs Theater pentru prima data in istorie. Locatia, considerata noul Parc Apple va produce probabil mult asteptatul eveniment al lansarii iPhone 8. Alaturi de flagshipul companiei Apple, cu aceasta ocazie vor fi prezentate si alte doua terminale iPhone, mai exact iPhone 7s si iPhone 7s Plus.

Eveniment Apple iPhone 8

Viitorul terminal iPhone 8 este o editie aniversara care se leaga de cei 10 ani care se implinesc in 2017 de la oficializarea aparitiei primului telefon iPhone. iPhone 8 va fi primul telefon al companiei cu ecran OLED, cel mai probabil un panel de 5.8 inch, un full screen desgin cu margini foarte subtiri. Handset-ul va fi propulsat de cel mai nou chipset al gigantului din Cupertino (Apple A11) si de cel mai nou sistem de operare al Apple, iOS 11.

Chiar daca se zvonea ca va fi prezent pe noul terminal, senzorul Touch ID are sanse foarte mari sa nu-si faca simtita prezenta pe flagshipul din acest an. In schimb, vom avea cateva caracteristici de realitate augmentata, si, foarte probabil, incarcare de tip wireless. In materie de stocare a datelor, versiunile de iPhone 8 ar urma sa aiba 64GB, 256 GB si 512 GB anunta Gizmochina.

Cel mai scump dintre noile versiuni de iPhone 8 va costa in jurul a 1400 de dolari, o suma absolut ametitoare pentru un varf de gama de pe piata smartphone. Dupa ce va fi prezentat pe 12 septembrie, noul iPhone 8 va fi disponibil la precomanda incepand cu 15 septembrie, iar livrarile catre clienti ar urma sa aiba loc incepand cu data de 22 septembrie, confirma The Verge.

In cadrul aceluiasi eveniment, compania Apple va lansa totodata noul Apple Watch 3 smartwatch si foarte probabil un televizor de tip Apple TV care ar urma sa „vada” pana la rezolutia Ultra HD (4K).

Summary
iPhone 8 ar urma sa fie lansat pe 12 septembrie
Article Name
iPhone 8 ar urma sa fie lansat pe 12 septembrie
Description
S-a aflat data de lansare iPhone 8: The Verge ne confirma ca Apple organizeaza pe 12 septembrie evenimentul finalului de an!