Stiri

iPhone 7 si Plus in editie speciala pentru a sustine lupta impotriva SIDA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

iPhone 7 si Plus vor putea fi achizitionate in acest an si sub o alta culoare decat cele in care au fost cele doua terminale oficial lansate. Apple a decis sa lanseze un nou model de iPhone 7 si Plus pe culoare rosie, o linie care pare sa aiba in spate un scop bine gandit de catre gigantul din Cupertino. Cat de puternic va fi impactul si cum va servi el intereselor companiei infiintate de Steve Jobs, ramane de vazut.

iPhone 7 si Plus intr-o editie speciala de culoare rosie

In spatele deciziei Apple Inc este o campanie pentru sustinerea luptei impotriva SIDA anunta presa de specialitate din Statele Unite. Gama de telefoane iPhone 7 si Plus de culoare rosie se anunta a fi una cat se poate de spectaculoasa si are ca scop impulsionarea donatiilor pentru sustinerea acestei campanii pe care Apple de altfel o sprijina de multi ani. Nu este prima data cand Apple lanseaza o gama de produse pentru a incerca sa-si impulsioneze pasionatii sa sprijine lupta impotriva teribilei maladii, care a afectat milioane de americani de-alungul anilor.

iPhone 7 si Plus editie de culoare rosie

Doar ca pana in acest an, gama de produse pentru campania Anti SIDA continea in generat produse cu o valoare mai mica, asa cum sunt iPod-urile, husele de protectie si husele de telefoane Apple. De aceasta data, gigantul californian a decis sa creeze o gama proprie editie limitata de culoare rosie pentru terminalele sale de top din 2016, iPhone 7 si Plus. In trecut, compania nord-americana a obtinut donatii de 130 de milioane de dolari in sprijinul acestei campanii, o suma care spera oficialii Apple sa fie depasita in acest an prin interesanta gama de telefoane pe care compania o propune in acest debut de 2017. Cu atat mai mult cu cat se cunoaste reticenta Apple de a lansa astfel de terminale importante in plin sezon. In 2011 s-a produs ultima data un astfel de „eveniment”, iar cu acea ocazie, fanii iPhone au putut achizitiona versiunea de culoare alba a iPhone 4.

Ramane de vazut daca Apple va scoate pe piata in afara acestor terminale iPhone 7 si Plus de culoare rosie si alte produse in sprijinul campaniei, anumite surse din presa americana dezvaluind ca se va incerca si lansarea unui iPad noi, dar si mai multe modele diferite de huse iPhone 7 din silicon si piele. Cu siguranta in momentul in care vom afla mai multe informatii vom reveni cu detalii. De asemenea, nu va temeti, pentru ca astfel de huse iPhone 7 din silicon si piele editii limitate vor putea fi achizitionate si pe site-ul nostru. Pana atunci puteti in continuare sa verificati oferta noastra de huse iPhone, care este updatata la zi.

In ceea ce priveste specificatiile noilor telefoane de culoare rosie iPhone 7 si Plus, acestea vor pastra liniile terminalelor deja existente pe piata. Vor avea in schimb o capacaitate de stocare interna de 128 GB respectiv 256 GB si vor fi disponibile la nivel mondial, asadar inclusiv in Romania. Incepand de vineri 24 martie 2017 puteti achizitiona astfel de iPhone 7 si Plus de culoare rosie, iar pretul pe care va trebui sa-l scoateti din buzunar pentru achizitie este de 749 de dolari. Cum vi se pare ideea celor de la Apple Inc si cat de atragatoare vi se par ca design aceste terminale? Va asteptam opiniile in sectiunea de comentarii a acestui articol sau pe pagina noastra oficiala de Facebook.

iPhone 7 si Plus rosu

Summary
Article Name
iPhone 7 si Plus in editie speciala pentru a sustine lupta impotriva SIDA
Description
iPhone 7 si Plus vor fi lansate de Apple Inc intr-o editie speciala de culoare rosie pentru a sustine o campanie internationala