Stiri, Top list

iPhone 7 cel mai livrat telefon in al treilea trimestru din 2017

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Samsung Electronics continua sa detina suprematia in ceea ce priveste livrarile din acest an. Dar cei de la Canalys ne anunta ca Apple iPhone 7 este telefonul care s-a vandut cel mai bine in al treila trimestru din 2017.

Apple iPhone 7 – the best selling model worldwide in Q3 2017

Nu mai putin de 13 milioane de unitati au fost livrate in al treilea trimestru de catre Apple. Astfel, iPhone 7 a devenit lider in topul livrarilor si in acest trimestru al anului, avand un numar aproape dublu de livrari prin comparatie cu locul doi.

Top telefoane vandute in trimestrul 3 din 2017

Un loc doi pe care se pozitioneaza tot Apple prin al sau iPhone 6s, smartphone care a fost livrat in 7.9 milioane de unitati in al treilea trimestru al anului. Samsung se claseaza pe a treia pozitie, dar nu printr-un varf de gam si prin Samsung Galaxy J2 Prime, device livrat in 7.8 milioane de unitati.

» Verifica oferta si reducerile pentru huse iPhone 7 

Locurile 4 si 5 revin celor de la Oppo. Producatorul chinez a lansat recent pe piata inca trei telefoane noi, printre care si remarcabilul mid-range Oppo R11s. Dar, in al treilea trimestru, compania a livrat 7.8 milioane de unitati de Oppo A57, respectiv 7.2 milioane de unitati din Oppo R11. Acesta din urma are mari sanse sa devina cel mai bine vandut telefon din istoria companiei Oppo. Una nu foarte lunga, ce e drept, dar suficient de remarcabila.

Primim in sfarsit date si despre noile iPhone-uri, care pot fi incadrate in acest al treilea trimestru. Ei bine, iPhone 8 Plus se vinde mai bine decat iPhone 8. Doar 5.4 milioane de unitati de iPhone 8 a vandut pana acum Apple, in timp ce din iPhone 8 Plus, cifra este mai mare: 6.3 milioane de unitati. Este pentru prima data cand o versiune Plus devanseaza intr-un singur trimestru o versiune de baza.

Samsung Electronics ramane lider in topul vanzarilor

Trecem insa la un alt capitol, cel destinat producatorilor. Canalys ne confirma ca Samsung Electronics ramane numarul 1 in lume si in al treilea trimestru al acestui an, reusind sa livreze 82.8 milioane de dispozitive. Adica o crestere cu 8.2 procente si o cota de piata de 22%.

Top producatori telefoane trimestrul 3, 2017

Marii rivale de la Apple sunt pe pozitia secunda, dar distanta fata de Oppo, si mai ales Huawei, este una destul demica. Apple a livrat 46.7 milioane de unitati in acest al treilea trimestru avand o cota de piata de 10.4 % si inregistrand o crestere de 17%.

» Vezi huse Iphone in oferta Catmobile si profita de reducerile de Black Friday 2018

Podiumul este completat de Huawei cu 39.1 milioane de unitati livrate, insa marele performer este Xiaomi, care a inregistrat o crestere fabuloasa de 86.9% dupa ultimele reusite de pe piata din China si India. Xiaomi a livrat 28 de milioane de unitati in acest al treilea trimestru, cu doua milioane mai putin decat rivalii de la Oppo.

De remarcat ca Samsung a dat lovitura prin seria sa J in India si Orientul Mijlociu. Daca va intrebati cum se descurca Galaxy Note 8, ei bine in acest al treilea trimestru, sud-coreenii au livrat 4.4 milioane de unitati, ceea ce suna destul de bine.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes