Stiri, Tutoriale

Afla cum poti aplica castile cu mufa jack la Iphone 7

Home  »  Stiri  »  Tutoriale

catmobile

acum 7 ani

Daca faci parte din categoria consumatorului de Iphone 7 sau Iphone 7 Plus si nu esti pregatit sau nu vrei sa imbratisezi noua tehnologie AirPod (castile fara fir), exista un proiect, conform colegilor de la indiegogo.com, o carcasa pentru Iphone 7 fabricata de Fuze.

Inventatorii acestei carcase au ca scop distributia produsului pana in luna Decembrie, doar in cazul in care vor ajunge la o finantare de 60000 $. Cat costa aceasta carcasa? Doar 49 $ plus transportul.

Potrivit celor de la Fuze, carcasa preia adaptorul care este inclus in cutia castilor AirPod de la Apple si il include in carcasa proprie. Carcasa va veni de asemenea cu o baterie interna de 2,400 mAh pentru Iphone 7, in timp ce Iphone 7 Plus va avea un acumulator intern de 3,600 mAh. Produsul celor de la Fuze, arata destul de ok, mai ales ca vine intr-o varietate de culori.

The Fuze Case Gives You Back the Headphone Jack on Your iPhone 7

Mai multi experti din domeniu recomanda folosirea unei huse pentru Iphone 7, asa ca, de ce sa nu readucem ceea ce lipseste de la un telefon Iphone, sistemul de casti cu mufa jack.

Cu siguranta Apple isi doreste sa-si vanda noile casti AirPod, dar sa ne aducem aminte de acum cativa ani cand se incercau noile casti cu Bluetooth. Un esec total. Acum, castile sunt si foarte scumpe (Apple Airpod: 159.00 $ – Fuze case: 49 $), au o multime de erori si……se pierd foarte repede, asa ca preferam o carcasa care sa contina protectie pentru telefon, acumulator suplimentar si posibilitatea de a monta casti care pot fi si non-Apple.

What people put into their own ear holes is a very personal choice, and it’s a choice we should all get the chance to make, not one that should be made for us.
Diego Prince, Fuzz Inventor

Afla mai mult despre carcasele Fuze, aici »» Fuze Cases: Bringing Back the Audio Jack

Diferenta dintre carcasa Iphone 7 si carcasele Fuze pentru Iphone 7: blog.catmobile.ro

Summary
Afla cum poti aplica castile cu mufa jack la Iphone 7
Article Name
Afla cum poti aplica castile cu mufa jack la Iphone 7
Description
Cu siguranta Apple isi doreste sa-si vanda noile casti AirPod, dar sa ne aducem aminte de acum cativa ani cand se incercau noile casti cu Bluetooth.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo