Stiri

Iphone 7 – smartphone-ul anului 2016?

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Apple Iphone 7 poate fi smartphone-ul anului 2016?

La inceputul anului, la Mobile World Congress, mai toti producatorii de device-uri mobile si-au anuntat sau lansat ultimele lor produse, fiecare incorporand noi tehnologii sau combinandu-le pentru a obtine un plus fata de concurenta. Apple nu a fost prezent, probabil mergand dupa principiul cel mai bun la urma.
iPhone 7, urmatorul din seria producatorului american, urmeaza sa fie lansat undeva in toamna acestui an. Pana atunci, Iphone 6 si Iphone 6s plus ramanind modelele de linie ale acestuia. Pentru a nu da curs gurilor rele, totusi au anuntat lansarea lui Apple Iphone 5 SE, ca un intermediar.

iPhone 7

Aici insa avem un semn mare de intrebare. Daca Iphone 6 s si Iphone 6 plus au ecrane mari, logic ca si Iphone s7 sa continuie traditia, Iphone 5 SE tulburand aceasta ordine, prin revenirea la dimensiunea ecranului de 4 inci.
De la introducerea lui Iphone 3 GS in 2009 producatorul american a adaugat litera S in denumire pentru a marca un model care nu a venit cu mari schimbari in materie de design, pastrand astfel numerele pentru a marca punctele de cotitura din istoria sa. Este cert faptul ca Apple va continua cu scoaterea pe piata a doua versiuni, deci ne putem astepta la un Iphone 7 si un Iphone 7 plus. Unele zvonuri intaresc ideea ca producatorul va contiuna sa pastreze dimensiunile ce se regasesc la Iphone 6 si Iphone 6 plus, respectiv 4.7 si 5.5 inci.

Unul din scopurile americanilor este acela de a crea un telefon subtire, de aproape 6.1 milimetri, comparativ cu Ipod touch, in principal prin eliminarea jack-ului de 3.5 milimetri al castilor. Locul acestui jack va fi luat de portul Lightning, care insa este compatibil doar cu Apple. O alternativa ramane conectarea unui set bluetooth.
La capitolul chipset este firesc ca noul Iphone 7 sa fie superior ca performante predecesorilor zvonidu-se ca seria de procesoare A10 il va echipa. Daca la Iphone 7, sa zicem, memoria ar fi de 2 GB RAM, la 7 plus va fi de 3 sau 4 GB RAM. O altfel de politica ar fi ca o piatra de gatul producatorului care probabil i-ar face vanzarile sa scada vertiginos.

iPhone 7 pareri

Camerele care vor echipa acest telefon vor benficia de o tehnologie dual lens, adica vor fi capabile sa produca imagini apropiate de DSLR-urile foto si vor avea si zoom optic.

Desigur, pana la lansarea oficiala nu putem decat sa ne bazam pe zvonuri si sa lasam imaginatia sa contureze telefonul pe care l-am dori. Nu ramane decat sa speram ca acesta se va ridica la nivelul asteptarilor si ca nu isi va dezamagi fanii.

Summary
Iphone 7 - smartphone-ul anului 2016?
Article Name
Iphone 7 - smartphone-ul anului 2016?
Description
Iphone 7, urmatorul din seria producatorului american, urmeaza sa fie lansat undeva in toamna acestui an. Pana atunci, Iphone 6 si Iphone 6s plus ramanind modelele de linie ale acestuia. Pentru a nu da curs gurilor rele, totusi au anuntat lansarea lui Apple Iphone 5 SE, ca un intermediar.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo