Stiri

iOS 11 a depasit deja iOS 10 ca si cota de piata

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Apple Inc a lansat iOS 11 luna trecuta si a depasit deja versiunea iOS 10 in ceea ce priveste adoptarea sa de catre utilizatori.

iOS 11 prezent deja pe 47% dintre device-urile de tip Apple

Conform unui raport al companiei de analiza Mixpanel, iOS 11 are in acest moment o cota de piata de 47%, adica o cota cu un procent mai mare decat cel pe care il are in acest moment iOS 10. Acest lucru inseamna ca mai multe dispozitive iPhone si iPad ruleaza deja cel mai recent sistem de operare al Apple, intr-un numar mai mare decat este prezent sistemul iOS 10 pe alte dispozitive ale companiei.

Cu toate ca numarul arata impresionant, adoptarea iOS 11 se face insa chiar mai lent decat anul trecut, atunci cand iOS 10 a depasit iOS 9 in numai doua saptamani de la lansarea oficiala.

Intre timp, iOS 10 se gaseste totusi pe 46% dintre dispozitivele de tip iPhone sau iPad, in timp ce iOS 9, un sistem de operare mai vechi, este in continuare prezent pe 6.7% dintre dispozitivele Apple. Adoptarea iOS 11 este asteptata sa creasca si mai mult, odata ce producatorul va lansa pe piata iOS 11.1.

iOS 11

De la lansarea celui mai nou sistem de operare al sau, Apple a adus pe piata alte trei actualizari minore care au reusit sa remedieze o mica portiune de erori si probleme. Lansarea iOS 11.1 este de astepat sa rezolve cea mai mare parte dintre erorile de sistem produse de OS-ul celor de la Apple.

Prin comparatie, Android Oreo, cel mai recent sistem de operare al companiei rivale, Android, este instalat pe mai putine dispozitive decat mai vechiul Android Nougat, ceea ce inseamna ca cei de la Apple se misca totusi destul de bine. E drept, nu intervine detaliul legat de multitudinea de producatori care s-au „aprovizionat” cu Android in acesti an, Apple avand sarcina de a „urca” noul sau sistem de operare pe terminalele proprii.

Summary
iOS 11 a depasit deja iOS 10 ca si cota de piata
Article Name
iOS 11 a depasit deja iOS 10 ca si cota de piata
Description
Conform unui raport al companiei Mixpanel, iOS 11 a depasit deja iOS 10 ca si cota de piata, fiind prezent pe mai multe dispozitive Apple
Author
Publisher Name
Catmobile